Yhdistyksen vuosikokous 2024

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 13. kesäkuuta 2024 Crowne Plaza Helsinki – Hesperiassa. Ennen vuosikokousta järjestetään tuttuun tapaan Jäsenpäivän koulutus.

Suomen Tilintarkastajat ry:n vuosikokous pidetään torstaina 13. kesäkuuta 2024. Tilaisuus alkaa kahveilla ja päättyy cocktailtilaisuuteen. Vuosikokouskutsut ja ilmoittautumisohjeet lähetetään yhdistyksen jäsenille sähköpostitse.

Tämän vuoden vuosikokouksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä,
  • vahvistetaan talousarvio sekä jäsenmaksujen ja liittymismaksujen suuruus,
  • päätetään hallituksen jäsenten lukumäärä,
  • päätetään hallituksen jäsenten palkkioista,
  • valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä hallituksen jäsenet,
  • päätetään tilintarkastajan palkkiosta, valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja sekä
  • valitaan jäsenet eettiseen lautakuntaan ja oikeusoppineelle jäsenelle henkilökohtainen varamies sekä nimetään lautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Edellä mainittujen sekä muiden sääntömääräisten asioiden lisäksi vuosikokouksessa otetaan käsiteltäväksi asiat, joista yhdistyksen jäsen on vähintään kaksi kuukautta ennen kokousta tehnyt hallitukselle kirjallisen esityksen. Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua täällä.

Vuosikokouksen jälkeen järjestetään cocktailtilaisuus, jossa nostetaan muun muassa maljaa uudelle hallitukselle ja menneen tilikauden saavutuksille.

Jäsenpäivä tarjoaa monipuolisen koulutuspäivän

Vuosikokousta ennen järjestetään jäsenpäivä koulutuksineen. Jäsenpäivässä kuulet alansa kärkiosaajilta, miten kiristynyt talous ja yritysten taloudelliset vaikeudet voivat vaikuttaa väärinkäytösriskeihin ja toiminnan jatkuvuuden riskiin. Päivässä käsitellään myös tilintarkastajan roolia saneeraus- ja konkurssiprosesseissa, ja tarjolla on syvällistä tietoa siitä, kuinka tilintarkastajat voivat täyttää lakisääteiset velvoitteensa näissä kriittisissä tilanteissa.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top