Opiskelija-apurahahaku on nyt auki!

Tuemme tilintarkastusalan koulutusta ja tutkimusta myöntämällä apurahoja korkeakouluopiskelijoille. Kevään 2023 haku on alkanut - hae apurahaa 16.4.2023 mennessä!

Tuemme tilintarkastusalan koulutusta ja tutkimusta myöntämällä apurahoja korkeakouluopiskelijoille. Kevään 2023 haku on alkanut – hae apurahaa 16.4.2023 mennessä!

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Apuraha on luonteeltaan kannustinapuraha, joka voidaan myöntää koulutukseen tai tutkimustoimintaan. Hakija voi olla opinnäytetyöntekijä, vastavalmistunut tai jatko-opiskelija. Apurahat jaetaan hakemusten perusteella.

Ilmoitamme apurahan myöntämisestä henkilökohtaisesti toukokuun aikana. Julkaisemme apurahan saajien nimet myös verkkosivuillamme. Lisäksi odotamme, että apurahan saajat kirjoittavat lyhyen blogikirjoituksen tutkimusaiheestaan. Näin edistämme alan tunnettuutta ja houkuttelevuutta.

Tutustu aiempiin apurahan saaneisiin tutkimuksiin nettisivuillamme!

Apurahan hakeminen

Apurahan hakija voi olla pro gradu -tutkielman tai opinnäytetyön tekijä, vastavalmistunut tai jatko-opiskelija. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää seuraavat liitteet:

  • valmis tutkielma, tutkielman tiivistelmä tai tutkielmasuunnitelma
  • opintosuoritusote ja/tai tutkintotodistus
  • ohjaajan suositus.

Lähetä apurahahakemuksesi sähköpostitse hallintopäällikkö Taina Lehtolalle, taina.lehtola@tilintarkastajat.fi, 16. huhtikuuta mennessä!

Lue myös

Lisätietoja

Taina Lehtola

Hallintopäällikkö
p. 09 7552 2012
taina.lehtola@tilintarkastajat.fi

  • Jäsenyydet, vastuuvakuutus
  • Konsernin kokoukset
  • Omaisuuden hoito, hankinnat

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top