Tilintarkastajapäivässä nostetaan maljaa tuoreille tutkinnon suorittaneille

Tilintarkastajapäivä järjestetään upeassa ja ainutlaatuisessa Pikku-Finlandia-tapahtumakeskuksessa 12. tammikuuta 2024. Koulutuspäivän päätteeksi nostetaan maljaa tuoreille tilintarkastajatutkinnon suorittaneille ja palkitaan alalla ansioituneita.

Tilintarkastajapäivä kokoaa tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät yhteen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan. Päivän aikana kuullaan tilintarkastuksesta kuin muistakin tilintarkastajan monipuoliseen ja laajaan työnkuvaan kuuluvista aiheista.

Koulutuspäivän aiheina muun muassa:

  • Katsaus maailmantalouteen
  • Terveisiä tilintarkastusvalvonnasta
  • LCE-standardi ja sen käyttöönotto Suomessa
  • Vihreä siirtymä on positiivinen mahdollisuus pk-yrityksille
  • Tilintarkastuksen vaikutus talousrikoksiin

Päivä huipentuu cocktailtilaisuuteen, jossa juhlistetaan ja nostetaan yhdessä maljaa tuoreille HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajatutkinnon suorittaneille. Koulutuspäivän lopuksi palkitaan myös tilintarkastusalalla ansioituneita sekä virkistäydytään hyvän ruuan, juoman ja live-musiikin parissa. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ST-Akatemian verkkosivuilla!

Lisää samasta aiheesta

STanssi-työkirjan käyttökoulutukset

STanssi-työkirjat tukevat tilintarkastajia ja heidän apulaisiaan hyvän tilintarkastustavan mukaisessa tilintarkastuksessa ja tarkastuksen dokumentoimisessa. Tule kuulemaan käyttövinkit ilmaiseen koulutukseen!

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top