Tilintarkastajaksi

Tilkkarin työ ei ole vain numeroiden pyörittelyä, vaan se vaatii monipuolista osaamista ja vuorovaikutustaitoja. Tutustu tilintarkastusalaan!

Tilintarkastus on tunnetuin tilintarkastajan tuottamista palveluista. Sen lisäksi työ vaatii kuitenkin monipuolista osaamista. 

Polku tilintarkastajaksi on monen vuoden määrätietoinen matka korkeakouluopintojen, työkokemuksen, lisäopintojen ja tutkintojen kautta.

Tuemme tilintarkastusalan koulutusta ja tutkimusta myöntämällä apurahoja korkeakouluopiskelijoille. Apurahat jaetaan keväisin hakemusten perusteella.

Opiskelija - lue lisää

Uutiset

Vuoden 2024 opiskelija-apurahahaku on nyt auki!

Tuemme vuosittain tilintarkastusalan koulutusta ja tutkimusta myöntämällä apurahoja korkeakouluopiskelijoille. Tämän vuoden haku on käynnissä - hae apurahaa 14.4.2024 mennessä!
Lue lisää
Uutiset

Tilintarkastajapäivässä kohtasivat alan konkarit, uudet tilkkarit ja sidosryhmät

Tilintarkastajapäivää vietettiin 12. tammikuuta 2024 Pikku-Finlandiassa, Helsingissä. Antoisan koulutuspäivän päätteeksi palkittiin tuttuun tapaan alalla ansioituneita. Tapahtuma huipentui cocktailtilaisuuteen, jossa juhlittiin tuoreita HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajia. ...
Lue lisää
Blogit

Artikkeliväitöskirja: White-Collar Crime and Auditing

Väitöskirjassa tutkitaan, miten tilintarkastus vaikuttaa taloudellisen rikollisuuden ilmenemiseen ja vaikutuksiin Suomessa. Tutkimustulosten perusteella tilintarkastuksella on tiettyjä rikosvahinkoja rajaavia vaikutuksia, mutta jotkut rikoksentekijät osaavat myös hyödyntää ...
Lue lisää
Uutiset

Onnea uudet HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajat!

Patentti- ja rekisterihallitus on julkaissut vuoden 2023 tilintarkastajatutkintojen tulokset. Onnittelemme lämpimästi uusia HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajia!
Lue lisää
Blogit

Pro gradu: Case Jippii Oyj – Vaikutukset tilintarkastajien ammatilliseen kiinnostukseen toimia tilintarkastajina

Tilintarkastajien rooli taloudellisen raportoinnin varmentamisessa on keskeinen, ja heidän ammattikuntansa on rakentunut luottamuksen varaan. Kun skandaalit ja talousrikostapaukset tulevat esiin, ne voivat heikentää tätä luottamusta ...
Lue lisää
Tapahtumat

Tilintarkastajapäivässä nostetaan maljaa tuoreille tutkinnon suorittaneille

Tilintarkastajapäivä järjestetään upeassa ja ainutlaatuisessa Pikku-Finlandia-tapahtumakeskuksessa 12. tammikuuta 2024. Koulutuspäivän päätteeksi nostetaan maljaa tuoreille tilintarkastajatutkinnon suorittaneille ja palkitaan alalla ansioituneita.
Lue lisää
Scroll to Top