Apuraha ja tutkimus

Tuemme tilintarkastusalan koulutusta ja tutkimusta myöntämällä apurahoja korkeakouluopiskelijoille.

Apurahat myönnetään keväällä tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Hakija voi olla opinnäytetyöntekijä, vastavalmistunut tai jatko-opiskelija. Apuraha on luonteeltaan kannustinapuraha, joka voidaan myöntää koulutukseen tai tutkimustoimintaan. Apurahat jaetaan hakemusten perusteella.

Ilmoitamme apurahan myöntämisestä henkilökohtaisesti toukokuun aikana. Julkaisemme apurahan saajien nimet myös verkkosivuillamme. Lisäksi toivomme, että apurahan saajat kirjoittavat lyhyen blogikirjoituksen tutkimusaiheestaan. Näin edistämme alan tunnettuutta ja välitämme tietoa alaa koskevasta tutkimuksesta laajemmin.

Vuoden 2024 haku on päättynyt ja apurahat jaettu.

Autamme tilintarkastusalan opiskelijoita myös opinnäytetöiden ja tutkielmien sparrauksessa. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitset apua esimerkiksi ajankohtaisten tutkimusaiheiden ideoinnissa, tutkielman tekemisessä tai haastateltavien saamisessa. Huomioithan kuitenkin, että emme anna tutkielman aiheita toimeksiantona.

Apurahan hakeminen

Apurahan hakija voi olla pro gradu -tutkielman tai opinnäytetyön tekijä, vastavalmistunut tai jatko-opiskelija. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää seuraavat liitteet:

  • valmis tutkielma, tutkielman tiivistelmä tai tutkielmasuunnitelma
  • opintosuoritusote ja/tai tutkintotodistus
  • ohjaajan suositus.

Lähetä apurahahakemuksesi sähköpostitse asiantuntija Jarkko Raitiolle, jarkko.raitio@tilintarkastajat.fi.

Kevään 2024 apurahat on jaettu! Onnittelut apurahan saaneille!

Suomen Tilintarkastajat ry:n koulutusrahasto perustettiin vuonna 1986 tilintarkastustoimisto Oy Widenius, Sederholm & Someri Ab:n (nykyinen KPMG) 60-vuotispäivän kunniaksi tehtyjen lahjoitusten pohjalta. Tavoitteena on tehdä tilintarkastusalan tutkimusta ja koulutustoimintaa tutuksi myös laajemmalle yleisölle.

Lisätietoja apurahoista:

 

Jarkko Raitio

Asiantuntija
p. 09 7552 2013 | @JarkkoRaitio
jarkko.raitio@tilintarkastajat.fi

  • Edunvalvonta ja vaikuttaminen
  • Lausunnot ja lainsäädäntö
  • Ala ja analyysit
  • Opiskelija- ja korkeakouluyhteistyö
Scroll to Top