Kehitä ammatillista osaamistasi koulutuksiemme ja tilaisuuksiemme avulla. Osallistumalla koulutuksiin pidät yllä myös tilintarkastajan jatkuvan kouluttautumisen vaatimuksia.

Tilintarkastajakoulutukset  

Toteutamme valtakunnalliset laatukoulutuskiertueemme, tutummin K-kiertueet, sekä muut jäsenille suunnatut tilintarkastajakoulutuksemme PRH:n jatkuvan koulutuksen vaatimusten mukaisesti. Tilintarkastajakoulutukset toteutetaan lähi-ja etätilaisuuksina. Myös tallenteen tilaaminen on nykyään koulutuksesta riippuen mahdollista.

Tilintarkastajakoulutuksiin ilmoittaudut ST-Akatemian verkkokaupan kautta. Kirjaudu sisään viimeistään kassalle siirtyessäsi, niin huomioimme jäsenyytesi.

Koulutuksia talouden ammattilaisille

Tytäryrityksemme ST-Akatemia järjestää koulutuksia mm. verotuksesta, kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä IFRS:stä. Yhdistyksemme jäsenenä saat koulutuksista jäsenalennuksen (jäsenyys tunnistetaan kirjautumalla). Koulutukset toteutetaan lähi- ja etätilaisuuksina.

Koulutusraportti todentaa käydyt koulutukset

Jatkuvan kouluttautumisen vaatimusten mukaisesti tilintarkastajan täytyy todentaa käymänsä koulutukset tai muu opiskelu. Koulutusraportille nousee kaikki suorituksesi, on ne sitten jäsenille tai talouden ammattilaisille suunnatuista tai lähi-, etä- tai videokoulututuksista.

Koulutusraportin tulostat ST-Onlinesta >