Jäsenpäivä 2023

Tervetuloa alkukesän koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan! Uudistettu jäsenpäivä järjestetään vuosikokouksen jälkeen 8. kesäkuuta ja päivän tavoitteena on inspiroida sekä kasvattaa jäsentemme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ammattiylpeyttä.

Jäsenpäivä järjestetään Flavouriumin ainutlaatuisessa Black box -tapahtumatilassa, joka sijaitsee kaiken keskellä Mall of Triplassa, Pasilassa. Haluamme tarjota jäsenillemme mahdollisuuden kuulla ajankohtaisista teemoista ja verkostoitua kevään työrupeaman päätteeksi yhdessä kollegojen kanssa.

Jäsenpäivässä 2023 käsitellään muun muassa tilintarkastajan työn tulevaisuutta, muuttuvia osaamistarpeita, asiakasviestinnän haasteita, oman osaamisen esiin tuomista ja henkilöbrändin rakentamista. Kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja eri asiantuntijoilta sekä tilintarkastajista koostuvassa paneelikeskustelussa. Jäsenpäivän innostavan aloituspuheenvuoron pitää mediapersoona ja sarjayrittäjä Jaajo Linnonmaa.

Päivä ei kuitenkaan pääty koulutukseen! Sen jälkeen vietämme yhdessä aikaa hyvän ruuan ja livemusiikin parissa verkostoituen. Iltatilaisuudessa meitä viihdyttää PwC:n house band Gains ’N Losses.

Jäsenpäivän hinta on vain 49 € (+alv), joten nyt jos koskaan on kannattaa tulla paikan päälle tapaamaan meitä ja kollegoita! 

Tilaisuus kuvataan ja siitä tulee tallenne jälkikäteen katsottavaksi. Jäsenpäivän hintaan sisältyy 6 kk katselusoikeus tallenteeseen. HUOM! Jaajo Linnonmaan puheenvuoro on katsottavissa vain 3 päivää tallenteen julkaisusta. 

Tutustu jäsenpäivän koko ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Jäsenpäivän aamuna järjestetään Suomen Tilintarkastajat ry:n vuosikokous. Vuosikokoukseen ilmoittaudutaan erikseen. Vuosikokouskutsut ja ilmoittautumisohjeet lähetetään yhdistyksen jäsenille sähköpostitse.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top