Kesäpäivät tulee taas elokuussa

Kesäpäivät on vuoden suurin ja monipuolisin tapahtuma jäsenillemme ja siinä yhdistyy tilintarkastajan osaamista päivittävät koulutukset sekä rento yhdessä olo ja verkostoituminen kollegoiden kanssa. Tänä vuonna Kesäpäivät järjestetään Tampereella 23.–25. elokuuta.

Vuoden suurin ja monipuolisin jäsentapahtumamme Kesäpäivät järjestetään 23.–25. elokuuta Tampereella, Hotelli Ilveksessä. Kesäpäivien pääosassa ovat mielenkiintoiset koulutuspäivät, joiden avulla voit päivittää osaamistasi ajankohtaisissa aiheissa ja alan muutoksissa sekä täydentää PRH:n jatkuvan koulutuksen vaatimuksia. Tapahtuman kruunaa torstai-illan upea juhlaillallinen viihdyttävän ohjelman ja musiikin siivittämänä.

Tapahtuma polkaistaan käyntiin tuttuun tapaan tilintarkastajien golfkilpailulla. Jos et innostu golfauksesta, voit tänä vuonna vaihtoehtoisesti osallistua tilintarkastajien minigolfkilpailuun. Päivän parhaat palkitaan kilpailupäivän päätteeksi golfillallisella hienoin palkinnoin.  Ja vaikka et ehtisikään kisailemaan, kannattaa sinun kuitenkin tulla paikan päälle jo keskiviikkona tapaamaan muita jäseniä sekä viihtymään golfillallisen jatkoilla.

Kesäpäivien ydin ovat torstain ja perjantain koulutuspäivät. Tapahtuman rakentamisessa on huomioitu monipuolisesti niin ajankohtaiset asiat kuin jäsenistön toiveetkin. Torstain koulutuspäivän aikana järjestetään myös STanssi-klinikka, josta halukkaat saavat henkilökohtaista STanssi-opastusta.

Kesäpäivillä on mukana myös tilintarkastajille tuttuja näytteilleasettajia. Sinulla on siis oiva tilaisuus tutustua heidän tuotteisiin ja palveluihin sekä mahdollisesti saada uusia ideoita ja löytää uusia kumppanuuksia. Kesäpäivillä mukana ovat Procountor, Visma, Rajobit ja ST-Akatemia.

Kesäpäivien koko ohjelman ja tarkemmat tiedot löydät ST-Akatemian sivuilta. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top