Tilintarkastus on uusi musta? – Webinaari opiskelijoille

Kiinnostaako tilkkarin ura? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan tilintarkastajan työstä, opintopolusta sekä alan tulevaisuudesta.

Kiinnostaako tilkkarin ura? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan tilintarkastajan työstä, opintopolusta sekä alan tulevaisuudesta.

Haluatko uran kansainvälisissä ympyröissä? Entä perehtyä liiketoiminnan mahdollisuuksiin eri toimialoilla? Sparrata startupeja siivilleen tai kasvattaa pk-yrityksistä menestyjiä?

Järjestimme viime keväänä opiskelijoille suunnatun Ura tulevaisuuden tekijänä? -opiskelijawebinaarin. Suursuosion saavuttanut webinaari saa nyt jatkoa! Tilintarkastus on uusi musta? -webinaarissa syvennytään tilkkarin työnkuvaan ja työtehtäviin sekä pohditaan hyvän tilkkarin ominaisuuksia ja alan vaatimuksia. Lisäksi käännämme katseen tulevaan ja pohdimme alan tulevaisuuden näkymiä ja kehitystä – kuinka alalle saadaan houkuteltua lisää osaajia?

Mukana keskustelemassa ovat edellisestä webinaarista tutut tilkkarit Eetu Anttonen (PwC), Sari Hakala (NeonAudit Oy), Teemu Laitinen (SYS Audit Oy) ja Meri Rasehorn-Luumi (KPMG Oy Ab).

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Tulevaisuuden tilintarkastajat: Merkityksellinen työelämä

Tervetuloa ensi kertaa järjestettävään Tulevaisuuden tilintarkastajat -tilaisuuteen, jossa tilintarkastusalalle suuntaavat, alasta kiinnostuneet ja muutaman vuoden alalla työskennelleet kohtaavat. Luvassa on päivä täynnä innostavia puheenvuoroja, keskusteluja ja rentoa verkostoitumista. Ota askel kohti tasapainoista ja merkityksellistä urapolkua tilintarkastuksen parissa!

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top