Tilintarkastus on uusi musta? – Webinaari opiskelijoille

Kiinnostaako tilkkarin ura? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan tilintarkastajan työstä, opintopolusta sekä alan tulevaisuudesta.

Haluatko uran kansainvälisissä ympyröissä? Entä perehtyä liiketoiminnan mahdollisuuksiin eri toimialoilla? Sparrata startupeja siivilleen tai kasvattaa pk-yrityksistä menestyjiä?

Järjestimme viime keväänä opiskelijoille suunnatun Ura tulevaisuuden tekijänä? -opiskelijawebinaarin. Suursuosion saavuttanut webinaari saa nyt jatkoa! Tilintarkastus on uusi musta? -webinaarissa syvennytään tilkkarin työnkuvaan ja työtehtäviin sekä pohditaan hyvän tilkkarin ominaisuuksia ja alan vaatimuksia. Lisäksi käännämme katseen tulevaan ja pohdimme alan tulevaisuuden näkymiä ja kehitystä – kuinka alalle saadaan houkuteltua lisää osaajia?

Mukana keskustelemassa ovat edellisestä webinaarista tutut tilkkarit Eetu Anttonen (PwC), Sari Hakala (NeonAudit Oy), Teemu Laitinen (SYS Audit Oy) ja Meri Rasehorn-Luumi (KPMG Oy Ab).

Tilintarkastus on uusi musta?
-opiskelijawebinaarin toinen osa

Aika: To 9.12.2021 klo 16‒18
Paikka: Teams-webinaari
Kenelle: Opiskelijoille ja kaikille alasta kiinnostuneille

Webinaariin osallistuminen ei vaadi osallisuutta edelliseen opiskelijawebinaariin. Mikäli haluat tutustua Ura tulevaisuuden tekijänä? -webinaarin sisältöihin, tilaisuuden tallenne on yhä katsottavissa nettisivuillamme.

Voit lähettää Eetulle, Sarille, Teemulle ja Merille kysymyksiä jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymyksiä voi esittää myös webinaarin lopuksi. Olemme huomioineet myös edellisen webinaarin yhteydessä lähetetyt kysymykset, joita ei ennätetty käsitellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Lisätietoja: viestintäasiantuntija Henna Ristikangas,
henna.ristikangas@tilintarkastajat.fi