STwebinaari – Laadunhallintajärjestelmä yksin toimivilla tilintarkastajilla

Kansainvälisten laadunhallintastandardien uudistumisen johdosta tilintarkastajien tulee päivittää laadunhallintajärjestelmänsä. STwebinaarissamme käsitellään laadunhallintajärjestelmään liittyviä vaatimuksia ennen kaikkea yksin toimivan tilintarkastajan kannalta, mutta myös muiden pienten tilintarkastustoimistojen näkökulmasta.

Uusien kansainvälisten standardien mukaan suunniteltu laadunhallintajärjestelmä tulee ottaa käyttöön viimeistään 15.12.2022. Standardeissa asetetaan vaatimuksia kaikille tilintarkastajille, myös yksin toimiville.

Olemme koostaneet kattavan tiivistelmän standardien vaatimuksista tukemaan niiden soveltamisessa. Tiivistelmä on julkaistu yhtä aikaa yhdistyksen laatiman laadunhallintajärjestelmää koskevan työkirjan kanssa. Työkirjan lisäksi on laadittu myös esimerkki yksin toimivan tilintarkastajan laadunhallintajärjestelmästä. Työkirjaa ja esimerkkiä voivat hyödyntää yksin toimivien tilintarkastajien lisäksi myös muut pienemmät tilintarkastustoimijat. Työkirjan rakennetta ja sisältöä käydään läpi STwebinaarissa.

Laadunhallintajärjestelmä yksin toimivilla tilintarkastajilla

Aika: maanantai 12.12. klo 14.30-16
Paikka: Vimeo-webinaari
Kenelle: Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille

Webinaari on maksuton. Tilaisuuden tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen nettisivuillemme. Tilaisuuteen voi lähettää ennakkoon kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjelma: 

  • Johdanto aiheeseen
  • Haastattelu: Sari Hakala, KHT, NeonAudit Oy
  • Yhdistyksen julkaiseman laadunhallintajärjestelmää koskevan työkirjan esittely
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Lisätietoja tilaisuudesta antaa tilintarkastusasiantuntija Tuula Minkkinen, tuula.minkkinen@tilintarkastajat.fi