Tilintarkastajana somessa -webinaari 16.12.

Miten rakennat uskottavaa henkilöbrändiä ja vahvistat digitaalista jalanjälkeäsi? Tule tilaisuuteemme ja aloita oma matkasi asiantuntijabrändin rakentamiseen.

Miten rakennat uskottavaa henkilöbrändiä ja vahvistat digitaalista jalanjälkeäsi? Tule tilaisuuteemme ja aloita oma matkasi asiantuntijabrändin rakentamiseen.

Digitaalinen identiteetti ja henkilöbrändi ovat kivijalkoja, joiden varaan asiantuntijuus, luottamus ja myynti rakentuvat. Tulevaisuudessa (tai jo nyt!) myös tilintarkastajan työ on vaikuttamista, osallistumista keskusteluihin ja asiakkaiden palvelemista verkossa.

Luotamme ihmisiin. Siksi henkilöistä muodostuu voimakkaampi brändi ja media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta. Kyvykkyytesi vakuuttaa ihmiset digitaalisesti puolellesi ovat olennainen osa asiantuntijatyötäsi.

Nyt on aika ottaa tiukka etunoja henkilöbrändäyksessä ja vahvistaa omaa digitaalista jalanjälkeä. Tule mukaan tilaisuuteemme ja saat kotiin viemisiksi kipinän lähteä kasvattamaan omaa henkilöbrändiäsi!

Jarkko Sjöman kertoo, miten hän on ponnistanut finanssialan hommista Suomen ykkösnimeksi henkilöbrändäyksessä. Luvassa on konkreettisia neuvoja jokaisen tilkkarin henkilökohtaiseen brändäyspakkiin.

Paula Roima lennähti sometaivaan kirkkaimmaksi tilkkaritähdeksi muutama vuosi sitten Jarkon oppien innoittamana. Tule kuulemaan Paulan tarina ja vinkit omalle matkallesi.

Tilintarkastajana somessa – henkilöbrändäystä ja vaikuttamista

Aika: Ke 16.12. klo 16‒17.30
Paikka: webinaari

Webinaariin on jätetty aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Voit lähettää kysymyksiä Jarkolle ja Paulalle jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on ilmainen ja Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille. Myös tilintarkastajatutkinnon juuri suorittaneet ovat lämpimästi tervetulleista.

Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 15.12.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Minttu Sallinen
minttu.sallinen@tilintarkastajat.fi, p. 09 7552 2014

Lisää samasta aiheesta

STanssi-työkirjan käyttökoulutukset

STanssi-työkirjat tukevat tilintarkastajia ja heidän apulaisiaan hyvän tilintarkastustavan mukaisessa tilintarkastuksessa ja tarkastuksen dokumentoimisessa. Tule kuulemaan käyttövinkit ilmaiseen koulutukseen!

Lue lisää

Kesäpäivät tulee taas elokuussa

Kesäpäivät on vuoden suurin ja monipuolisin tapahtuma jäsenillemme ja siinä yhdistyy tilintarkastajan osaamista päivittävät koulutukset sekä rento yhdessä olo ja verkostoituminen kollegoiden kanssa. Tänä vuonna Kesäpäivät järjestetään Tampereella 23.–25. elokuuta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top