Tilintarkastajapäivä tulee taas tammikuussa

Tilintarkastajapäivä järjestetään 13. tammikuuta 2023. Päivä kokoaa tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät yhteen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan.

Tilintarkastajapäivä järjestetään 13. tammikuuta 2023. Päivä kokoaa tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät yhteen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan.

Tilintarkastajapäivä kokoaa yhteen tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät upeaan ja ainutlaatuiseen Pikku-Finlandia-tapahtumakeskukseen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan.

Päivän aikana kuullaan ajankohtaista asiaa taloudesta, tilintarkastuksesta ja vastuullisuudesta, sekä muista tilintarkastajan monipuoliseen ja laajaan työnkuvaan kuuluvista aiheista. Tilaisuuden juontaa Maikkarilta tuttu toimittaja ja uutisankkuri Jaakko Loikkanen. Päivä päättyy cocktailtilaisuuteen, jossa osallistujia viihdyttää laulava pianisti ja trubaduuri Milja Pöyhönen.

Tapaa ja verkostoidu Pikku-Finlandiassa kollegoiden ja muiden alan ihmisten kanssa. Nauti maittavasta aamupalasta ja herkullisesta lounaasta sekä käy tauoilla tutustumassa näytteilleasettajiin. Paikan päällä tarjontaansa esittelemässä ovat: Procountor, Asiakastieto, Rajobit, Visma ja Tilisanomat.

Tilintarkastajapäivä 2023

Aika: Perjantai 13.1.2023 klo 9.00-16.30
Paikka: Pikku-Finlandia
Kenelle: Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenet ja erikseen kutsutut sidosryhmät

Päivän tarkempi ohjelma on julkaistu ST-Akatemian verkkosivuilla.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Yhdistyksen vuosikokous 2024

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 13. kesäkuuta 2024 Crowne Plaza Helsinki – Hesperiassa. Ennen vuosikokousta järjestetään tuttuun tapaan Jäsenpäivän koulutus.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top