Tilintarkastajapäivä tulee taas tammikuussa

Tilintarkastajapäivä järjestetään 13. tammikuuta 2023. Päivä kokoaa tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät yhteen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan.

Tilintarkastajapäivä järjestetään 13. tammikuuta 2023. Päivä kokoaa tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät yhteen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan.

Tilintarkastajapäivä kokoaa yhteen tilintarkastajat ja alan lähimmät sidosryhmät upeaan ja ainutlaatuiseen Pikku-Finlandia-tapahtumakeskukseen kuulemaan mistä tilintarkastusalalla puhutaan.

Päivän aikana kuullaan ajankohtaista asiaa taloudesta, tilintarkastuksesta ja vastuullisuudesta, sekä muista tilintarkastajan monipuoliseen ja laajaan työnkuvaan kuuluvista aiheista. Tilaisuuden juontaa Maikkarilta tuttu toimittaja ja uutisankkuri Jaakko Loikkanen. Päivä päättyy cocktailtilaisuuteen, jossa osallistujia viihdyttää laulava pianisti ja trubaduuri Milja Pöyhönen.

Tapaa ja verkostoidu Pikku-Finlandiassa kollegoiden ja muiden alan ihmisten kanssa. Nauti maittavasta aamupalasta ja herkullisesta lounaasta sekä käy tauoilla tutustumassa näytteilleasettajiin. Paikan päällä tarjontaansa esittelemässä ovat: Procountor, Asiakastieto, Rajobit, Visma ja Tilisanomat.

Tilintarkastajapäivä 2023

Aika: Perjantai 13.1.2023 klo 9.00-16.30
Paikka: Pikku-Finlandia
Kenelle: Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenet ja erikseen kutsutut sidosryhmät

Päivän tarkempi ohjelma on julkaistu ST-Akatemian verkkosivuilla.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

STanssi-työkirjan käyttökoulutukset

STanssi-työkirjat tukevat tilintarkastajia ja heidän apulaisiaan hyvän tilintarkastustavan mukaisessa tilintarkastuksessa ja tarkastuksen dokumentoimisessa. Tule kuulemaan käyttövinkit ilmaiseen koulutukseen!

Lue lisää

Kesäpäivät tulee taas elokuussa

Kesäpäivät on vuoden suurin ja monipuolisin tapahtuma jäsenillemme ja siinä yhdistyy tilintarkastajan osaamista päivittävät koulutukset sekä rento yhdessä olo ja verkostoituminen kollegoiden kanssa. Tänä vuonna Kesäpäivät järjestetään Tampereella 23.–25. elokuuta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top