Tulevaisuuden tilintarkastajat: Merkityksellinen työelämä

Tervetuloa ensi kertaa järjestettävään Tulevaisuuden tilintarkastajat -tilaisuuteen, jossa tilintarkastusalalle suuntaavat, alasta kiinnostuneet ja muutaman vuoden alalla työskennelleet kohtaavat. Luvassa on päivä täynnä innostavia puheenvuoroja, keskusteluja ja rentoa verkostoitumista. Ota askel kohti tasapainoista ja merkityksellistä urapolkua tilintarkastuksen parissa!

Järjestämme tulevaisuuden tilintarkastajille tapahtuman torstaina 19. syyskuuta Dylan Marmoripihalla, Helsingissä. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja, vastauksia tilintarkastusalan tulevaisuuden polttaviin kysymyksiin sekä työkaluja tukemaan omaa työssäjaksamista ja auttamaan navigoimaan työelämän haasteissa. Sukella kanssamme syvemmälle työhyvinvoinnin, jaksamisen ja työn merkityksellisyyden maailmaan.

Tulevaisuuden tilintarkastajat – merkityksellinen työelämä

Aika: Torstaina 19.9.2024 klo 16–20
Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, Helsinki
Kenelle: Tilintarkastusalalle suuntaaville, tilintarkastusassistenteille sekä tilintarkastajana muutaman vuoden työskennelleille

Jaksaminen ja motivoiva työ

Tapahtumassa keynote-puheenvuoron pitää yksi tämän hetken suosituimmista puhujista, Iida Mäkikallio. Iida on tunnetaitoihin, ihmissuhdedynamiikkoihin ja motivaatioon erikoistunut psykologi.

Iidan puheenvuorossa keskitytään erityisesti palautumisen psykologiseen ulottuvuuteen yksilön näkökulmasta.​ Puheenvuorossa opimme mielen taitoja, jotka tukevat omaa jaksamista ja hyvinvointia työn arjessa. Käsittelemme omien tarpeiden ja tunteiden joustavaa käsittelyä ja kuinka rakentaa uudenlaista suhdetta olemisen ja tekemisen välille.

Paneelikeskustelussa alan tulevaisuuden tekijät sekä konkaritilintarkastajat kertovat näkemyksiään mikä tilintarkastustyössä motivoi ja millaisia konkreettisia vinkkejä he antaisivat työssä jaksamiseen. Lisäksi paneelin teemana ovat:

  • tilintarkastajan työn moninaisuus – motivaattori vai kuormittaja
  • alan tulevaisuuden näkymät – haasteita vai mahdollisuuksia
  • alan houkuttelevuus – kutsuuko vai karkottaako ala osaajia.

Paneelia moderoi Suomen Tilintarkastajat ry:n asiantuntija Jarkko Raitio.

Tapahtuma huipentuu herkulliseen ruokailuun, rennon ilmapiirin verkostoitumiseen ja livemusiikkiin, jota tarjoilee helsinkiläinen muusikko ja esiintyjä Sallamarianne. Sallamarianne työskentelee pääasiassa esittävien taiteiden parissa – hänet on nähty niin sirkuksessa, teatterissa kuin poikkitaiteellisissa performansseissa.

Tervetuloa inspiroitumaan, verkostoitumaan ja oppimaan – nähdään tapahtumassa!

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top