Tilintarkastusala 111 vuotta -juhlaseminaarin tallenne

Tilintarkastusala juhlisti 111-vuotista taivaltaan perjantaina 29.10.2021 juhlaseminaarin merkeissä. Seminaarin tallenne on nyt katsottavissa.

Tilintarkastusala juhlisti 111-vuotista taivaltaan perjantaina 29.10.2021 juhlaseminaarin merkeissä. Seminaarin tallenne on nyt katsottavissa alla.

Tulevaisuuden tekijät – Tilintarkastusala 111 vuotta -juhlaseminaarissa kuultiin ajankohtaisia aiheita sekä innostavia puhujia. Kestävästä kehityksestä, talouden uusista lainalaisuuksista ja EU:n roolista keskustelemassa olivat politiikan konkari Erkki Liikanen, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja EY:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Ilkka.

Seminaarin toisessa osassa Tulevaisuuden menestystekijöistä, osaamisen ja teknologian merkityksestä sekä tilintarkastajan roolista keskustelivat futuristi ja visionääri Perttu Pölönen, arkkitehti Anni Laurila sekä PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen. Tilaisuuden moderaattorina toimi juontaja Peter Nyman.

Juhlaseminaarin tallenne on nyt kaikkien katsottavissa. Tallenteen on kuvannut Sisters Inc.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top