Tilintarkastajaevankeliumi

Ja tapahtui niinä päivinä, että PRH:n tilintarkastusvalvonnasta kävi käsky...

Ja tapahtui niinä päivinä, että PRH:n tilintarkastusvalvonnasta kävi käsky…

Kirjoittaja: SanoiTTaja

Ja tapahtui niinä päivinä, että PRH:n tilintarkastusvalvonnasta kävi käsky, että kaikki tilintarkastajat oli laaduntarkastukseen pantava. Tämä laaduntarkastus oli ensimmäinen joka tapahtui Harjulan ollessa tilintarkastusvalvonnan johtajana. Ja kaikki menivät laaduntarkastukseen pantaviksi, kukin omaan yhteisöönsä.

Niin Joonaskin lähti Tampereelta, Tapparan kaupungista, alas Uudellemaalle, PRH:n kaupunkiin, jonka nimi on Helsinki, hän kun oli PRH:n huonetta ja hyväksymä, laaduntarkastukseen pantavaksi Maarian, assistenttinsa kanssa, joka oli stressaantunut.

Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Maarian burnoutin aika tuli. Ja hän irtisanoutui, haki töihin SuTiin ja rakensi STanssin, koska heillä ei ollut varaa Descartesiin.

Ja sillä seudulla oli kisälleitä hallissa, inventoimassa yöllä varastoa. Niin heidän edessään seison SuTin enkeli, ja ISA:n kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he dokumentoivat suuresti. Mutta enkeli sanoi heille: ”Älkää dokumentoiko liikaa; sillä minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt vapahtaja, joka on STanssi, työkirja, ST-Onlinessa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte STanssin koodattuna ja Onlinessa makaamassa.”

Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko SuTin henkilöstöä, ja he ylistivät ISAa ja sanoivat: ”Kunnia ISA:lle hyvässä tilintarkastustavassa ja Suomessa rauha tilintarkastajien kesken, joita kohtaan PRH:lla on hyvä tahto!”

Ja kun enkelit olivat menneet assarien luota Kamppiin, niin nämä kommunikoivat toisillensa: ”Menkäämme nyt Tilintarkastuksen Peruskurssille katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä SuTi meille ilmoitti.” Ja he menivät varovaisesti ja löysivät Maarian ja Joonaksen ja STanssin, joka makasi ST-Onlinessa. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli puhuttu heille tästä STanssista. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä assarit heille puhuivat.

Mutta Maaria kätki kaikki nämä sanat ja tutkiskeli niitä analyyttisesti. Ja assarit palasivat kiittäen ja ylistäen SuTia kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet Peruskurssilla, sen mukaan kuin heille oli raportoitu.

Voit kuunnella tilintarkastajaevankeliumin täältä.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top