STwebinaari – Mitä isommat edellä, sitä pienet perässä

Mitä uutta vastuullisuusrintamalla tapahtuu? Järjestämme jäsenillemme suunnatun STwebinaarin Vastuullisuussääntelystä ja kestävyysraportoinnin standardisoinnista tiistaina 4.10.

Mitä uutta vastuullisuusrintamalla tapahtuu? Järjestämme jäsenillemme suunnatun STwebinaarin Vastuullisuussääntelystä ja kestävyysraportoinnin standardisoinnista tiistaina 4.10. Tilaisuuden tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen nettisivuillemme.

Kuva: Emilia Viitamäki

Vastuullisuussääntelyn ja kestävyysraportoinnin nopea kehitys osoittaa sysäyksen kestävään muutokseen. Vakuuttavasta vastuullisuussääntelystä ja kestävyysraportointiviitekehyksestä huolimatta vaikeudet kerätä laadukkaita, vertailukelpoisia ja läpinäkyviä tietoja jatkuvat. Millaisia lääkkeitä tähän ongelmaan tulisi määrätä? Määräävätkö isommat yritykset kaapin paikan pienimmille yrityksille vastuullisuusraportoinnin puolella?

Tule mukaan kuuntelemaan Pörssisäätiön lakijohtaja Jesse Collinin ja Azetsin vastuullisuuskonsultti Leonard Breukersin ajatuksia vastuullisuussääntelystä ja kestävyysraportointistandardeista.  Lopuksi kuullaan myös KHT Ilkka Kujalan (Grant Thornton) kommentit ja ajatukset varmennusnäkökulmasta. Määräävätkö tilintarkastajat sittenkin lopullisen kaapin paikan?

STwebinaari – Mitä isommat edellä, sitä pienet perässä

Aika: Tiistai 4.10.2022 klo 15–17
Paikka:
webinaari
Kenelle:
Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenet

Katso webinaarin tallenne alta!

Lisätietoja tilaisuudesta:
johtava asiantuntija Ingalill Aspholm, p. 09 7552 2021, ingalill.aspholm@tilintarkastajat.fi

Jesse Collin toimii Pörssisäätiön lakijohtajana edistäen osakesäästämisten ja arvopaperimarkkinoiden toiminnan kannalta suotuisan sääntelyn kehittämistä.

Hän on aiemmin toiminut valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosastolla kansallisten ja eurooppalaisten arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuteen liittyvien sääntelyhankkeiden parissa. Lisäksi hän on kerryttänyt laaja-alaista ja syvällistä kokemusta arvopaperimarkkinaoikeuteen ja corporate governanceen liittyvistä kysymyksistä työskenneltyään aiemmin yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista sekä tutkijana Helsingin yliopistossa.

Leonard Breukers on Nordic Sustainability Reporting Standard -vastuullisuusstandardin hallituksen jäsen, kestävyysraportoinnin konsultti Azets Insight Oy:llä ja vastuullisuuslaskennan väitöskirjatutkija Oulun Yliopistolla.

Hänellä on syvä kiinnostus laskentatoimen ja kirjanpidon menetelmiin, joilla pyritään muuttamaan yhtiöiden liiketoimintatietoa vastuullisuutta edistäviksi toimenpiteiksi. Azetsilla Leonard toimii vastuullisuuskonsulttina ja tukee pieniä, keskisuuria ja suuria yhtiöitä kestävyysraportoinnissa ja liiketoiminnan vastuullisuuden kehityksessä.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top