Talousaamu 2021 – tietoisku taloustoimittajille

Tilaisuudessa esitellään Tilintarkastajabarometri 2021 ja valotetaan pörssikevään kipukohtia. Tervetuloa taloustoimittajat!

Tervetuloa kuulemaan tilintarkastajien näkemys yritysten taloustilanteesta. Tilaisuudessa esitellään Tilintarkastajabarometri 2021 ja valotetaan pörssikevään tärkeimpiä tunnuslukuja.

Takana on poikkeuksellinen vuosi ja edessä paljon epätietoisuutta. Korona on muokannut ansaintalogiikkaa ja toimintatapoja. Osa toimialoista on konkurssiaallon edessä, osa on jopa hyötynyt uudesta tilanteesta.

Mitä Tilintarkastajabarometri paljastaa yritysten tilanteesta ja odotuksista vuodelle 2021? Entä miltä näyttää pörssikevät 2021? Näihin kysymyksiin Talousaamussa vastaamassa

  • Ilkka Kujala, partner, KHT, Grant Thornton
  • Tuomas Ilveskoski, partner, KHT, KPMG
  • Merja Lindh, partner, KHT, PwC
  • Sanna Alakare, toiminnanjohtaja, Suomen Tilintarkastajat ry
  • Jarkko Raitio, asiantuntija, Suomen Tilintarkastajat ry

Talousaamu 2021 – tietoisku taloustoimittajille

Aika: Pe 8.1.2021 klo 9‒10.30
Paikka: webinaari

Webinaariin on jätetty aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on ilmainen ja tarkoitettu taloustoimittajille.
Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden tallenne ja aineisto webinaarin jälkeen.

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 7.1.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Minttu Sallinen
minttu.sallinen@tilintarkastajat.fi, p. 09 7552 2014

Tilintarkastajabarometri ‒ objektiivinen näkymä talouden kehitykseen

Tilintarkastajat tarkastavat vuosittain yli 100 000 yrityksen taloustiedot. Barometri tarjoaa poikkeuksellisen laajaan aineistoon pohjautuvan näkemyksen talouden tilasta ja kehityksestä. Tilintarkastajat ovat yrityksistä riippumattomia, joten barometri on objektiivinen näkymä yritysten tilaan.

Tilintarkastajabarometri toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Uusimman barometrin tiedot on kerätty marras-joulukuussa 2020. Barometria on laajennettu, ja se antaa aiempaa yksityiskohtaisemman kuvan eri toimialojen taloustilanteesta.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

STanssi-työkirjan käyttökoulutukset

STanssi-työkirjat tukevat tilintarkastajia ja heidän apulaisiaan hyvän tilintarkastustavan mukaisessa tilintarkastuksessa ja tarkastuksen dokumentoimisessa. Tule kuulemaan käyttövinkit ilmaiseen koulutukseen!

Lue lisää

Kesäpäivät tulee taas elokuussa

Kesäpäivät on vuoden suurin ja monipuolisin tapahtuma jäsenillemme ja siinä yhdistyy tilintarkastajan osaamista päivittävät koulutukset sekä rento yhdessä olo ja verkostoituminen kollegoiden kanssa. Tänä vuonna Kesäpäivät järjestetään Tampereella 23.–25. elokuuta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top