Tilintarkastus on uusi musta – opiskelijatilaisuus

Haluatko tilkkariksi? Kiinnostaako alan opiskelu ja työtehtävät ja haluaisit tietää niistä lisää? Tule mukaan keskustelemaan ja kuulemaan tilintarkastajan työstä, opintopolusta sekä alan monipuolisuudesta.

Haluatko tilkkariksi? Kiinnostaako alan opiskelu ja työtehtävät ja haluaisit tietää niistä lisää? Tule mukaan keskustelemaan ja kuulemaan tilintarkastajan työstä, opintopolusta sekä alan monipuolisuudesta.

Tilintarkastusalan opiskelijawebinaari tulee taas – tällä kertaa hybridinä toteutettuna! Alasta kiinnostuneille ja tilkkariksi haluaville suunnatussa tilaisuudessa kerrotaan tilintarkastusalan merkityksestä, alan opinnoista, työn monipuolisuudesta ja paljon muusta! Aihetta lähestytään, opiskelijakampanjassakin esiintyvien, kolmen väittämän kautta:

  • Tilintarkastus on tarpeellista.
  • Tilintarkastus on monipuolista.
  • Tilintarkastus on luotettavaa.

Tilaisuudessa pohditaan ja keskustellaan mm. miksi tilintarkastajia (ja tilintarkastusta) tarvitaan, millaista polkua tilintarkastajaksi pääsee, mitä kaikkea tilkkari tekee ja miten tilintarkastajat rakentavat luottamusta.

Tervetuloa keskustelemaan tilkkarien kanssa alasta ja alan opinnoista toimistollemme Fredrikinkatu 61A. Keskustelua jatketaan after workin merkeissä. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä.

Tilintarkastus on uusi musta -opiskelijatilaisuus

Aika: perjantaina 18.11. klo 14–16
Paikka: Suomen Tilintarkastajat ry:n toimisto, Fredrikinkatu 61A ja etäyhteys
Kenelle: Alasta kiinnostuneille ja tilkkareiksi haluaville

Katso tilaisuuden tallenne alta. Teknisten ongelmien vuoksi tilaisuuden alusta jouduttiin leikkaamaan osa pois.

Mukana keskustelemassa ovat edellisistä webinaareista tutut tilkkarit Eetu Anttonen (PwC) ja Meri Rasehorn-Luumi (KPMG Oy Ab), etänä Sari Hakala (NeonAudit Oy).

Lisätietoja: viestinnän asiantuntija Henna Ristikangas, henna.ristikangas@tilintarkastajat.fi

Mikäli haluat tutustua joulukuussa 2021 pidetyn Tilintarkastus on uusi musta? -webinaarin sisältöihin, tilaisuuden tallenne on yhä katsottavissa nettisivuillamme.

Tutustu myös uuteen opiskelijaesitteeseemme!

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Tulevaisuuden tilintarkastajat: Merkityksellinen työelämä

Tervetuloa ensi kertaa järjestettävään Tulevaisuuden tilintarkastajat -tilaisuuteen, jossa tilintarkastusalalle suuntaavat, alasta kiinnostuneet ja muutaman vuoden alalla työskennelleet kohtaavat. Luvassa on päivä täynnä innostavia puheenvuoroja, keskusteluja ja rentoa verkostoitumista. Ota askel kohti tasapainoista ja merkityksellistä urapolkua tilintarkastuksen parissa!

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top