Business Finlandin uudet tarkastusraporttipohjat julkaistu

Business Finland on julkaissut päivitetyt tarkastusraporttipohjat verkkosivuillaan. Päivityksessä on huomioitu muun muassa ISRS 4400 -liitännäisstandardin uudistuminen 1.1.2022 alkaen.

Business Finland -rahoituksen saajan on toimitettava loppuraportin yhteydessä riippumattoman tilintarkastajan tarkastusraportti projektin kestoajalta. Tilintarkastaja tekee tarkastuksen ja raportoi tarkastuksesta liitännäisstandardin ISRS 4400 Erikseen sovittavia toimenpiteitä koskevat toimeksiannot mukaisesti. Standardi on uudistunut ja se on tullut voimaan 1.1.2022.

Business Finland on yhdessä Suomen Tilintarkastajat ry:n kanssa päivittänyt Business Finlandin rahoituksessa käytettävät tarkastusraporttipohjat vastaamaan uudistunutta standardia. Uusia tarkastusraporttipohjia käytetään sellaisissa toimeksiannoissa, joiden ehdoista tilintarkastaja ja toimeksiantaja (rahoitusta saanut organisaatio) sopivat 1.1.2022 tai sen jälkeen. Business Finlandin nettisivuilta löytyvät sekä aikaisemmin käytössä olleet tarkastusraporttipohjat että uudet, päivitetyt tarkastusraporttipohjat. Raporttipohjat ja tietoa tilintarkastajalle löytyvät Business Finlandin nettisivuilta.

Tilintarkastajan on hyvä huomata, että eri rahoitusmuodoille on omat rahoitusehtonsa ja raporttimallinsa. Joitain raporttimalleja yhdistettiin päivityksen yhteydessä.

Tutustu Business Finlandin tiedotteeseen. Lisätietoja tarkastusraporttipohjista antaa Senior director Anne Kleemola p. 358 50 557 7653, anne.kleemola@businessfinland.fi

Lue lisää: