Hae meille tilintarkastusasiantuntijaksi

Kiinnostaako työ tilintarkastusalan näköalapaikalla? Haluatko olla mukana kehittämässä alaa nyt ja tulevaisuudessa? Hae mukaan iloiseen ja ketterään porukkaamme!

Haemme Suomen Tilintarkastajat ry:lle tilintarkastusasiantuntijaa kehittämään tilintarkastusalaa nyt ja tulevaisuudessa.

Tilintarkastusasiantuntijana olet tilintarkastusalan näköalapaikalla! Pääset edistämään ammattikunnan toimintaedellytyksiä ja osaamista tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa osallistumalla muun muassa

 • tilintarkastusalaa koskevien kansainvälisten ja kansallisten sääntely- ja muiden hankkeiden seurantaan ja valmisteluun
 • yhdistyksen muuhun edunvalvonta- ja sidosryhmätyöhöntilintarkastajan työhön ja osaamiseen liittyvien ohjeistusten, mallien ja koulutusten laatimiseen sekä
 • muiden jäsenpalvelujen tuottamiseen ja jäsen- ja sidosryhmäviestintään (ml. LinkedIn).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti sekä kehittymään asiantuntijana. Pieni ja joustavasti toimiva työyhteisömme antaa sinulle runsaasti vaikutusmahdollisuuksia oman työsi sisältöön.

Tilintarkastusasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja jäsenten kanssa, mutta toisaalta itsenäisenä ja oma-aloitteisena asiantuntijana. Tukenasi on laaja tilintarkastusalan ammattilaisista ja muista sidosryhmistä koostuva asiantuntijaverkosto niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Toivomme sinulta

 • aitoa kiinnostusta tilintarkastusalaan ja halua olla mukana sen kehittämisessä
 • käytännön kokemusta tilintarkastajan työstä
 • aloitteellista ja näkemyksellistä työskentelyotetta sekä halua ja kykyä toimia osana tiimiä
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • kykyä kommunikoida sujuvasti sekä lukea ja tuottaa asiantuntijatekstiä suomeksi ja englanniksi.

Tilintarkastusasiantuntijan työ edellyttää jatkuvaa uuden oppimista kuten tilintarkastajankin työ. Sinun ei tarvitse osata kaikkea ennestään, mutta eduksesi lasketaan

 • HT-, KHT- tai JHT-tilintarkastajatutkinto
 • ymmärrys tilintarkastusalan digitalisaatiosta
 • kokemus listayhtiöiden tilintarkastuksesta ja IFRS-standardeista
 • kiinnostus vastuullisuusraportointia ja sen varmentamista kohtaan
 • rohkeus esiintyä yleisön edessä.

Hyvä yhteishenki ja viihtyisä työilmapiiri ovat meille todella tärkeitä. Toivommekin, että olet ulospäin suuntautunut ja luot osaltasi mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä. Tule meille kehittämään tilintarkastusalaa nyt ja tulevaisuudessa!

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi. Hae tehtävää pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja:
tilintarkastusasiantuntija Riitta Laine p. 09 7552 2011 (toimistoaikaan)

Ketä me olemme? Tutustu yhdistykseemme ja toimintaamme!

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme läheistä yhteistyötä jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Vuoden 2024 opiskelija-apurahat on jaettu 

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänäkin vuonna apurahahakemuksia saatiin runsaasti eri korkeakouluista. Monipuolisten ja ajankohtaisten tutkimusaiheiden joukosta valittiin viisi apurahansaajaa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top