Suomen Tilintarkastajat

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastajien oma yhdistys. Jäsenkuntaamme kuuluu asiantuntijoita, jotka työskentelevät yhden henkilön yrityksistä isoihin tilintarkastusyhteisöihin.

Tilintarkastajajäseniä yksityiseltä ja julkiselta sektorilta

Jäsenemme ovat yksityisellä sektorilla toimivia HT- tai KHT-tilintarkastajia ja julkisella puolella toimivia JHT-tilintarkastajia. Myös avustavissa tilintarkastustehtävissä toimivia henkilöitä kuuluu yhdistykseemme paljon. Usein heidän tähtäimessään on tilintarkastajatutkinto. Yhdistykseen kuuluu pieni joukko myös muissa taloushallinnon tehtävissä toimivia asiantuntijoita sekä kasvava joukko tilintarkastusalalle tähtääviä opiskelijoita.

Pieni ja ketterä henkilöstö

Me yhdistyksen työntekijät olemme pieni, tiivis joukko eri alojen asiantuntijoita. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä tytäryrityksemme ST-Akatemian kanssa, joka tarjoaa osaamisen kehittämisen ratkaisuja tilintarkastajille ja muille talouden ammattilaisille.

Näiltä sivuilta löydät tarinamme, strategiamme ja arvomme sekä tietoa organisaatiosta ja sen ihmisistä. Tervetuloa tutustumaan yhdistykseemme!

 

Scroll to Top