Haemme käännösasiantuntijaa

Kiinnostaako käännösasiantuntijan tehtävä tilintarkastusalan näköalapaikalla? Liity mukavaan porukkaamme ja hae paikkaa 6.9.2021 mennessä.

Kiinnostaako käännösasiantuntijan tehtävä tilintarkastusalan näköalapaikalla? Liity mukavaan porukkaamme ja hae paikkaa 6.9.2021 mennessä.

Onko kääntäminen intohimosi ja haluatko olla tärkeässä roolissa kansainvälisten tilinpäätös- ja tilintarkastusstandardien saattamisessa sujuvaan suomenkieliseen muotoon? Innostutko työryhmätyöskentelystä huippuasiantuntijoiden kanssa ja ovatko tarkkuus ja sinnikkyys sinulle luontaisia ominaisuuksia?  

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, saatat olla kaipaamamme kollega työyhteisöömme pitkäaikaisen käännösasiantuntijamme jäädessä eläkkeelle.  

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen käännösasiantuntijaa.

Itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä olet näköalapaikalla seuratessasi alan kansainvälisten standardien kehittymistä. Laadit englanninkielisistä standardeista oikea-aikaisesti täsmälliset suomenkieliset käännökset, joita käyt läpi asiaan paneutuvien ja motivoituneiden asiantuntijaryhmien kanssa. Suomenkielisestä terminologiasta päätätte yhdessä. Valmiiden käännösten pohjalta kokoat vuosittain julkaistavat ajantasaiset koosteet tilintarkastusalan ja sen tärkeiden sidosryhmien avuksi. 

Työhösi kuuluu myös muita käännös- ja kieliasiantuntijan tehtäviä ja mahdollisesti myös osallistumista ruotsinkielisten käännösten tuottamiseen ja erilaisten tehtäväalueeseesi liittyvien julkaisujen päivittämiseen. Toimit vahvuusalueidesi mukaisesti myös muissa asiantuntijatehtävissä.  

Odotamme sinulta 

  • hyvää käännösosaamista sekä innostusta käännöstyökalujen käytön kehittämiseen 
  • taloudellisen raportoinnin ja tilintarkastusalan tuntemusta tai kokemusta alan tekstien kääntämisestä 
  • erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito on merkittävä etu 
  • ylempää korkeakoulututkintoa 
  • vahvoja yhteistyötaitoja ja kykyä sovittaa yhteen erilaisia näkemyksiä. 

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti, vaikuttamaan työskentelytapoihin ja kehittymään edelleen
  • työsi tueksi laajan tilintarkastusalan ammattilaisista ja muista sidosryhmistä koostuvan asiantuntijaverkoston
  • mukavan työyhteisön ja viihtyisät toimistotilat Helsingin keskustassa. 

Lisätietoja: käännösasiantuntija Hanna Tähtivaara, p. 050 302 4207. 
Parhaiten tavoitettavissa tiistaina 24.8. ja torstaina 2.9. 

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 6.9.2021 toiminnanjohtaja Sanna Alakareelle osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi.

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. 

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top