Haemme viestinnän asiantuntijaa

Kiinnostaako työ monipuolisten viestinnän tehtävien parissa? Liity iloiseen joukkoomme ja hae paikkaa 26.4. mennessä.

Kiinnostaako työ monipuolisten viestinnän tehtävien parissa? Liity iloiseen joukkoomme ja hae paikkaa 26.4. mennessä.

Oletko monipuolinen viestinnän osaaja, joka nauttii vaihtelevasta työstä? Tule tekemään tilintarkastusalaa tunnetuksi ja osallistumaan vaikuttamishankkeisiimme.

Etsimme iloiseen ja välittömään joukkoomme kollegaa vahvistamaan viestinnän ja vaikuttamisen kenttää. Teet läheistä yhteistyötä viestintäpäällikön ja asiantuntijoiden kanssa. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja kehittämään toimintaa.

Työssäsi ylläpidät verkkosivujamme, kehität visuaalista viestintää, osallistut päivittäisviestintään, sparraat asiantuntijakirjoituksia ja organisoit tilaisuuksia ja tapahtumia. Olet tärkeä lenkki vaikuttamistyössämme, jota teemme esimerkiksi vastuullisuuskysymysten parissa. Ideoit ja toteutat kollegoidesi kanssa korkeakouluyhteistyötä ja osallistut alan tunnettuustyöhön. Olet mukana erilaisissa projekteissamme, myös projektin vetäjän roolissa.

Olet etsimämme henkilö, kun

  • sinulla on hyvät viestinnän perustaidot (esim. sisältöjen tuottaminen ja tekstien editointi)
  • hallitset yleisimmät verkkosivualustat (esim. WordPress)
  • tunnet ja hallitset graafisen suunnittelun työkaluja (esim. Canva, Photoshop, InDesign)
  • tunnet käytetyimmät somekanavat
  • omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja kyvyn oppia uusia järjestelmiä
  • pidät langat hyppysissäsi, sinulla on hyvät projektinhallintataidot ja siedät ajoittaista painetta
  • omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • olet oma-aloitteinen, idearikas ja kokeilet ennakkoluulottomasti uusia asioita.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä ja omaat alan koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta. Tehtävässäsi työskentelet yritystalouteen liittyvien teemojen parissa, joten talouselämän tuntemus on etu.

Tule meille tekemään toiminnastamme entistäkin dynaamisempaa ja herättämään sidosryhmien kiinnostus tilintarkastusalaan. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimithan siis ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Sanna Alakare p. 050 536 7207 (ti 13.4. klo 8.30–10.00 ja ma 19.4. klo 15.00–16.30) ja viestintäpäällikkö Minttu Sallinen p. 050 336 3410 (pe 16.4. klo 8.30–10.00 ja to 22.4. klo 14.30–16.00).

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi 26.4.2021 mennessä osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi.

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme läheistä yhteistyötä jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top