Haemme viestinnän korkeakouluharjoittelijaa

Opiskelija, haluatko saada arvokasta työkokemusta viestinnän monipuolisista työtehtävistä? Liity iloiseen ja ketterään työporukkaan ja hae harjoittelupaikkaa!

Opiskelija, haluatko saada arvokasta työkokemusta viestinnän monipuolisista työtehtävistä? Liity iloiseen ja ketterään työporukkaan ja hae nyt!

Etsimme iloiseen ja välittömään joukkoomme visuaalisen viestinnän harjoittelijaa. Tuotat visuaalisia ja muita sisältöjä sekä digitaaliseen että painettuun käyttöön. Teet läheistä yhteistyötä viestinnän asiantuntijan sekä viestinnän ja vaikuttamisen päällikön kanssa. Pienessä organisaatiossa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • osaat käyttää kamera ja omaat visuaalista silmää
  • tunnet sosiaalisen median eri kanavat (Twitter, LinkedIn, Instagram)
  • tunnet graafisen suunnittelun työkaluja (esim. Canva, Photoshop) ja sinulla on tuntumaa video- sekä kuvaeditoinnista
  • sinulla on hyvät kirjalliset taidot ja osaat tuottaa erilaisia tekstejä
  • omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • olet idearikas, halukas oppimaan uutta ja kokeilet ennakkoluulottomasti uusia asioita.

Tehtävässäsi työskentelet yritystalouteen liittyvien teemojen parissa, joten talouselämän tuntemus on etu, mutta ei välttämättömyys.

Lähetä hakemuksesi ja CV 14.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen henna.ristikangas@tilintarkastajat.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Henna Ristikangas, henna.ristikangas@tilintarkastajat.fi, p. 050 351 6608. Soittoajat 2.8. klo 13–15 ja 3.8. klo 9–11.

Harjoittelun kesto: 3 kk
Palkka: 1283,00 € / kk
Aloitus: 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme läheistä yhteistyötä jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. 

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top