Koronavirustilanteen vaikutus Suomen Tilintarkastajat ry:n toimintaan

Suomen Tilintarkastajat ry estää osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä.

Suomen Tilintarkastajat ry estää osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ennaltaehkäisyn ja viranomaisohjeet.

Kirjoittaja: Sanna Alakare | Kuva: Aki Rask

Toimikunta- ja työryhmätyöskentely

Kaikki toimikunta-, työryhmä- ym. tapaamiset pidetään toistaiseksi etänä. Tapaamista vaativia kokouksia pidetään ainoastaan poikkeussyistä. Toimikuntien ja työryhmien sihteerit tai muuten kokouksien käytännön järjestelyistä vastaavat henkilöt huolehtivat etäyhteyskutsuista.

Koulutukset ja muut tilaisuudet

Kaikki maalis-toukokuun talouden ammattilaisille suunnatut koulutukset tarjotaan etänä. Toistaiseksi lähikoulutusmahdollisuutta ei kuitenkaan peruta, mutta tilannetta seurataan aktiivisesti. Lähikoulutukseen ilmoittautuneita osallistujia tiedotetaan tilanteesta henkilökohtaisesti. Ajantasaiset koulutustiedot löydät täältä >

Paikallisia jäsenten keskustelutilaisuuksia ei järjestetä maalis-huhtikuun aikana. Seuraamme tilannetta ja tarkistamme ohjeistusta huhtikuun lopussa.

Toukokuulle suunniteltujen jäsenkoulutusten ja kevään ammattiin valmentavien koulutusten edistäminen jatkuu toistaiseksi ilman muutoksia. Seuraamme tilannetta ja tarkistamme ohjeistusta hyvissä ajoin.

Yhdistyksen muu toiminta

Pyrimme järjestämään toimintamme mahdollisimman normaalisti ja sopeuttamaan sitä viranomaisohjeistuksen ja muuttuvan tilanteen mukaisesti.

Yhdistyksen henkilökuntaa on kehotettu tekemään mahdollisimman paljon etätöitä ja myös yhdistyksen sisäiset palaverit hoidetaan toistaiseksi etänä. Pyrimme palvelemaan jäsenistöä ja muita sidosryhmiä mahdollisimman normaalisti verkkosivujen, sähköpostin ja puhelinyhteyksien avulla.

Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla.

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme!

Sanna Alakare
Toiminnanjohtaja

Asiakaspalvelu
09 7552 2010
aspa@suomentilintarkastajat.fi

Lue myös ST-Akatemian tiedote aiheesta >

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Vuoden 2024 opiskelija-apurahat on jaettu 

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänäkin vuonna apurahahakemuksia saatiin runsaasti eri korkeakouluista. Monipuolisten ja ajankohtaisten tutkimusaiheiden joukosta valittiin viisi apurahansaajaa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top