Onnea uudet HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajat!

Patentti- ja rekisterihallitus on julkaissut vuoden 2023 tilintarkastajatutkintojen tulokset. Onnittelemme lämpimästi uusia HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajia!

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on tänään 7. joulukuuta julkaissut vuoden 2023 tilintarkastajatutkintojen suorittaneet. Lämpimät onnittelut kaikille tutkinnon läpäisseille! Mahtava saavutus!

PRH:n hyväksymiä suorituksia on tänä vuonna kaikkiaan 159, mikä on 28 suoritusta enemmän edellisvuoteen verrattuna. Osa tutkinnon läpäisseistä henkilöistä on suorittanut useamman tutkinnon. Hyväksytyt suoritukset jakautuivat tänä vuonna seuraavasti:

  • HT-tutkinnossa hyväksyttiin 93 henkilöä
  • KHT-tutkinnossa hyväksyttiin 61 henkilöä
  • JHT-tutkinnossa hyväksyttiin 5 henkilöä.

Tutkinnot suorittaneet, nimensä julkaistavaksi hyväksyneet henkilöt löytyvät PRH:n nettisivuilta.

Valmistuneita juhlitaan tammikuussa!

Haluamme juhlistaa tutkinnon suorittaneita tilintarkastajia ja nostaa yhdessä maljaa upealle saavutukselle!

Järjestämme kaikille joulukuussa 2023 tutkinnon suorittaneille onnittelutilaisuuden 12. tammikuuta 2024 Tilintarkastajapäivässä, Pikku-Finlandiassa. Paikalla onnittelemassa ja juhlimassa on lisäksi muita tilintarkastajia sekä alan lähimpiä sidosryhmiä. Onnittelutilaisuus alkaa klo 16.30 ja siellä on tarjolla kuohuvaa, pientä syötävää ja livemusiikkia!

Lähetämme kutsut valmistuneille sähköpostitse. Tilaisuus on kutsutuille, tutkinnon suorittaneille maksuton.

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi

Suomen Tilintarkastajat ry toivottaa kaikki uudet tilintarkastajat tervetulleeksi yhdistyksen jäseniksi. Yhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan jäseneduista, hyödyntämään ammatillista ohjeistustamme, osallistumaan jäsenkoulutuksiin sekä verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia kollegojen kanssa.

Kaikkien joulukuun aikana jäsenhakemuksensa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan. Arvonta suoritetaan tammikuussa.

Lue lisää jäseneduista ja liity jäseneksemme!

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Kevään 2023 apurahat jaettiin viidelle tutkimukselle

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänä keväänä apurahoja jaettiin viisi kappaletta, joista yksi on väitöskirjatutkimus. Tutkielmissa oli tunnistettu ajankohtaiset teemat esimerkiksi kestävyysraportoinnista ja alan houkuttelevuudesta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top