Onnea vastavalmistuneet tilkkarit!

Suomen Tilintarkastajat ry onnittelee lämpimästi uusia HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajia!

Suomen Tilintarkastajat ry onnittelee lämpimästi uusia HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajia! Katso videolta toiminnanjohtajamme onnittelut ja terveiset!

Patentti- ja rekisterihallitus on vahvistanut 9.12.2021 vuoden 2021 tilintarkastajatutkintojen tulokset. Lämpimät onnittelut kaikille tilintarkastajatutkinnon suorittaneille! Aivan upea saavutus! Katso ylläolevalta videolta toiminnanjohtajamme Sanna Alakareen videoterveiset ja onnittelut.

PRH:n hyväksymiä suorituksia on tänä vuonna yhteensä 190 ja osa tutkinnon läpäisseistä henkilöistä on suorittanut useamman tutkinnon. Hyväksytyt suoritukset jakautuivat tänä vuonna seuraavasti:

  • 115 henkilöä HT-tutkinnossa
  • 68 henkilöä KHT-tutkinnossa
  • 7 henkilöä JHT-tutkinnossa.

Tutkinnot suorittaneet henkilöt löytyvät PRH:n nettisivuilta.

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi

Suomen Tilintarkastajat ry toivottaa kaikki uudet tilintarkastajat tervetulleeksi yhdistyksen jäseniksi. Suomen Tilintarkastajat on tilintarkastajien oma yhdistys.

Yhdistykseemme kuuluu yli 90 % kaikista Suomessa toimivista tilintarkastuslain mukaisista tilintarkastajista. Jäsenkuntaamme kuuluu asiantuntijoita, jotka työskentelevät yhden henkilön yrityksistä isoihin tilintarkastusyhteisöihin.

Yhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan jäseneduista, hyödyntämään ammatillista ohjeistustamme, osallistumaan jäsenkoulutuksiin ja jakamaan kokemuksia kollegojen kanssa. Jäsenetuihin kuuluu mm.:

  • koulutukset, ohjeistukset, mallit ja käännökset työsi tueksi
  • uutiskirjeet, jäsentiedotteet ja Profiitti-Lehti
  • ST-Online, josta löydät mm. sähköiset julkaisut ja tallenteet
  • Tilintarkastaja Plus -jäsenyyden kautta vastuuvakuutus ja STanssi-työkirja
  • mahdollisuus muihin työkaluihin tilintarkastuksen tukemiseksi.

Yleensä työnantajat maksavat jäsenmaksun, vaikka jäsenyys onkin henkilökohtainen.

Lue lisää jäseneduista ja liity jäseneksemme! Liittymällä nyt saat loppujäsenkauden ilmaiseksi (31.3.2022 saakka).

Olemme suorittaneet lahjakortin arvonnan joulukuussa jäseneksi liittyneiden kesken. Arpaonni osui Sirja Turuselle, onneksi olkoon! (Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.)

Lisätietoja jäsenhakemuksista:

Lisää samasta aiheesta

Kevään 2023 apurahat jaettiin viidelle tutkimukselle

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänä keväänä apurahoja jaettiin viisi kappaletta, joista yksi on väitöskirjatutkimus. Tutkielmissa oli tunnistettu ajankohtaiset teemat esimerkiksi kestävyysraportoinnista ja alan houkuttelevuudesta.

Lue lisää

Pohjoismaat kannattavat uutta LCE-standardin osaa 

Kansainvälisiä tilintarkastusalan standardeja antava IAASB julkaisi tammikuussa 2023 luonnoksen uudeksi LCE-standardin osaksi, joka koskee konsernitilinpäätösten tilintarkastusta. Suomen Tilintarkastajat ry kommentoi luonnosta pohjoismaisella yhteistyöllä NRF:n kautta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.