Onnea yhdistyksen uusi hallitus!

Suomen Tilintarkastajat ry sai uuden hallituksen syyskuun vuosikokouksessa. Puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle valittiin Ilkka Kujala, Grant Thornton.

Suomen Tilintarkastajat ry sai uuden hallituksen syyskuun vuosikokouksessa. Puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle valittiin Ilkka Kujala, Grant Thornton.

Kirjoittaja: Minttu Sallinen | Kuva: Aki Rask

Tilintarkastajat saivat uuden hallituksen syyskuun vuosikokouksessa. Puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2020−2022 valittiin Ilkka Kujala ja varapuheenjohtajiksi Tuomas Ilveskoski ja Aleksi Martamo.

Ilkka Kujala korostaa yhteistyön merkitystä ja katsoo luottavaisena tulevaisuuteen.

− Ammattikuntana ja toimialana meidän on puhallettava yhteen hiileen. Juuri nyt elämme murrosvaihetta monin tavoin. Vaikka epävarmuuksia onkin, suhtaudun tulevaisuuteen luottavaisesti. Tilintarkastajan rooli tulee varmasti osin muuttumaan ja varmentaminen ulottumaan esimerkiksi vastuullisuuskysymyksiin. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisuuksia ja tilintarkastajilla on kyky tarttua niihin.

Yhdistyksen uusi hallitus, kuvassa vasemmalta lukien: Hilkka Ahjos, Hilkan Laskenta Oy, Timo Virkilä, Tilintarkastus T. Virkilä Oy, Teemu Laitinen, SYS Audit Oy, Aleksi Martamo, Deloitte, Ilkka Kujala, Grant Thornton, Merja Lindh, PwC, ja Osmo Valovirta, EY. Kuvasta puuttuu Tuomas Ilveskoski, KPMG.

Lisää samasta aiheesta

Tilintarkastajat ja AVIn rahanpesun valvontarekisteri

Aluehallintoviraston (AVI) tulkinta rahanpesulaista on jälleen muuttunut. Virasto on sopinut yhdessä PRH:n kanssa valvontavastuun jakamisen periaatteista. AVI ja PRH ovat sopineet noudattavansa ns. yhden valvojan periaatetta, eli eivät enää valvo samanaikaisesti samaa ilmoitusvelvollista.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top