Osmo Valovirta yhdistyksen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi 

Suomen Tilintarkastajat ry:n uusi hallitus on valittu sääntömääräisessä vuosikokouksessa 13. kesäkuuta 2024, Helsingissä. Kaksivuotiselle kaudelle hallituksen puheenjohtajaksi nousee Osmo Valovirta (EY). Lisäksi hallitukseen saatiin kaksi uutta jäsentä.
Kuvassa (vasemmalta): André Engström, Reeta Virolainen, Osmo Valovirta, Sari Hakala ja Teemu Laitinen.

Yhdistyksen uusi hallitus on valittu vuosikokouksessa 13.6.2024. Puheenjohtajaksi valittiin Osmo Valovirta (EY). Valovirran rinnalle varapuheenjohtajiksi nimettiin edelliseltä kaudelta tehtävässä jatkava Sari Hakala (NeonAudit) sekä uutena tehtävään nimitetty Markku Katajisto (PwC).

Kuvassa entinen puheenjohtaja Aleksi Martamo luovuttaa käädyt uudelle puheenjohtajalle Osmo Valovirralle.
Kuvassa entinen puheenjohtaja Aleksi Martamo luovuttaa käädyt uudelle puheenjohtajalle Osmo Valovirralle.

Hallituksen kokoonpanoon saatiin myös uutta osaamista ja vahvistusta, kun uusina jäseninä aloittavat Reeta Virolainen (Deloitte) ja André Engström (Grant Thornton). Osalla edellisen kauden jäsenistä on myös ilo jatkaa hallitustehtävissä.

Uusi puheenjohtaja Osmo Valovirta on ollut mukana yhdistyksen hallituksessa vuodesta 2021 alkaen, ja viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut hallituksen varapuheenjohtajana. Lisäksi Valovirta tuo mukanaan vahvaa kokemusta ja osaamista tilintarkastusalalta.

– Lähden innolla johtamaan hallitusta näitä aikoina, jolloin tilintarkastusalalla tapahtuu paljon muutoksia, kuten kestävyysraportointi sekä LCE-standardin käyttöönotto. Toinen iso teema, jota haluan edistää puheenjohtajakauden aikanani, on tilintarkastajien arvostuksen palauttaminen sille tasolle, mille se kuuluu ja samalla tilintarkastajan ammatin houkuttelevuuden lisääminen, Valovirta kiteyttää.

Yhdistyksen henkilökunta onnittelee lämpimästi hallitusta ja toivottaa onnea ja menestystä tulevalle kaudelle!

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano kaudelle 2024–2025:

Osmo Valovirta, puheenjohtaja, EY
Sari Hakala, varapuheenjohtaja, NeonAudit Oy
Markku Katajisto, varapuheenjohtaja, PwC
André Engström, jäsen, Grant Thornton
Tuomas Ilveskoski, jäsen, KPMG
Teemu Laitinen, jäsen, SYS Audit Oy
Mirel Leino-Haltia, jäsen, hallitusammattilainen, Professor of Practice, Aalto-yliopisto
Reeta Virolainen, jäsen, Deloitte

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Vuoden 2024 opiskelija-apurahat on jaettu 

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänäkin vuonna apurahahakemuksia saatiin runsaasti eri korkeakouluista. Monipuolisten ja ajankohtaisten tutkimusaiheiden joukosta valittiin viisi apurahansaajaa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top