ST – talouden ammattilaisten kiinnostavin valmentaja ja vaikuttaja

Yhdistyksen strategia ja tavoitteet on uusittu. Toimintamme keskiössä ovat yhä tilintarkastajat ja muut talouden ammattilaiset. Lisäksi toiminnan painopisteiksi on nyt nostettu mukaan yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja toimialan kiinnostavuuden kasvattaminen.

Yhdistyksen strategiset tavoitteet ja ydintehtävät on uudistettu. Sisäisten työpajojen ja keskustelujen pohjalta syntyneestä strategisten tavoitteiden kokonaisuudesta kirkastettiin koko konsernin (Suomen Tilintarkastajat ry ja ST-Akatemia Oy) missio ja visio.

Missiomme on auttaa yrityksiä ja yhteiskuntaa menestymään kestävästi.
Visiomme on olla talouden ammattilaisten kiinnostavin valmentaja ja vaikuttaja.

Strategiset tavoitteemme muodostuvat neljästä kohdasta:

1 Vaikutamme yhteiskunnalliseen keskusteluun​​
2 Kasvatamme toimialan kiinnostavuutta​
3 Edistämme tilintarkastajan työn yhtenäistä laatua
4 Kehitämme toimialan toimintaedellytyksiä​

Yhdistyksemme toiminnan perustana on edistää tilintarkastajien työn yhtenäistä laatua sekä kehittää toimialan toimintaedellytyksiä. Kehitystavoitteinamme on vaikuttaa yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä kasvattaa toimialan kiinnostavuutta.

Uusi strategiamme on kuvattu niin sanotulla talomallilla, jonka kivijalkana eli onnistumisemme perustana on, että asiakkaat ja jäsenet ovat tyytyväisiä toimintaamme ja palveluihimme, mutta myös työyhteisömme on osaava ja voi hyvin.

Strategisissa tavoitteissa onnistuessamme odotuksemme on, että myös tilintarkastajien ja jäsentemme määrä kasvaa pidemmällä aikavälillä.

”Toimintamme on kehittynyt vuosien varrella monilta osin hyvälle tasolle ja se on ollut asiantuntevaa ja luotettavaa myös sidosryhmien silmissä. Tämä näkyy muun muassa tilintarkastajia koskevan ohjeistuksen ja edunvalvontatyömme kehityksenä. Haluamme yhä palvella jäseniämme entistä paremmin niilläkin alueilla. Tärkeää on lisäksi panostaa laajempaan yhteiskunnalliseen vaikuttamistyöhön tilintarkastajan työn tunnettuuden lisäämiseksi. Toimialan kiinnostavuus on nostettu omaksi strategiseksi tavoitteeksi, jotta meillä olisi tulevaisuudessakin riittävästi innostuneita ja osaavia tilintarkastajia”, avaa toiminnanjohtaja Sanna Alakare.

Strategian uudistustyön yhteydessä kirjasimme myös arvomme: haluamme onnistua yhdessä, tahdomme uudistua ketterästi, välitämme itsestämme ja työkavereistamme sekä rakennamme luottamusta.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top