Suomen Tilintarkastajat ry sai uuden hallituksen

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallitus sai uuden kokoonpanon vuosikokouksessa Helsingissä 8.6. Hallituksen puheenjohtajaksi kaksivuotiselle kaudelle valittiin Aleksi Martamo, Deloitte.

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallitus sai uuden kokoonpanon vuosikokouksessa Helsingissä 8.6. Hallituksen puheenjohtajaksi kaksivuotiselle kaudelle valittiin Aleksi Martamo, Deloitte.

Kirjoittaja: Henna Ristikangas | Kuva: Terhi Mattila

Kuvassa vasemmalta: Sari Hakala, Osmo Valovirta, Aleksi Martamo, Teemu Laitinen, Mirel Leino-Haltia, Ilkka Kujala ja Markku Katajisto. Kuvasta puuttuu Tuomas Ilveskoski.

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallitus suuntaa tulevaan kauteen osin uudistunein vahvistuksin. Hallituksen kaksivuotiskaudelle 2022–2024 puheenjohtajaksi valittiin Aleksi Martamo sekä varapuheenjohtajiksi Sari Hakala ja Osmo Valovirta.

Aleksi Martamo lähtee tulevaan puheenjohtajan tehtävään luottavaisin mielin ja korostaa luottamuksen merkitystä. ”Rakennamme osaltamme sidosryhmien luottamusta tilinpäätöksiin ja muuhun taloudelliseen raportointiin, ja olemme itse luottamuksen arvoisia. Luotettava taloudellinen raportointi edistää koko Suomen menestystä myös epävakaina aikoina.”

Lisäksi hallituksen jäseniin saatiin uutena vahvistuksena Markku Katajisto. Hallituksen jäseninä jatkavat aiemmasta kokoonpanosta tutut henkilöt: Tuomas Ilveskoski, Ilkka Kujala, Teemu Laitinen ja Mirel Leino-Haltia.

Yhdistykselle myös uusi kunniajäsen

Tilaisuudessa päästiin myös juhlaviin tunnelmiin, kun vuosikokouksessa myönnettiin kunniajäsenyys yrittäjäneuvos, HT-tilintarkastaja Erkki K. Mäkiselle. Mäkinen on aktiivisella ja sitoutuneella toiminnallaan antanut merkittävän panoksen kirjanpidon ja taloudellisen raportoinnin sekä tilintarkastustoimialan kehittämiseen. Hän on henkilökohtaisella esimerkillään toteuttanut koko uransa ajan Suomen Tilintarkastajat ry:n missiota: auttaa ammattikuntaa menestymään ja tuomaan lisäarvoa elinkeinoelämälle ja yhteiskunnalle.

Yhdistyksen henkilökunta onnittelee lämpimästi uutta hallitusta sekä kunniajäsentä!

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallituksen kokoonpano 2022–2023:

Aleksi Martamo, puheenjohtaja, Deloitte
Sari Hakala, varapuheenjohtaja, NeonAudit Oy
Osmo Valovirta, varapuheenjohtaja, EY
Tuomas Ilveskoski, jäsen, NeonAudit Oy
Markku Katajisto, jäsen, PwC
Ilkka Kujala, jäsen, Grant Thornton
Teemu Laitinen, jäsen, SYS Audit Oy
Mirel Leino-Haltia, jäsen, hallitusammattilainen, Professor of Practice, Aalto-yliopisto

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Tilintarkastajat ja AVIn rahanpesun valvontarekisteri

Aluehallintoviraston (AVI) tulkinta rahanpesulaista on jälleen muuttunut. Virasto on sopinut yhdessä PRH:n kanssa valvontavastuun jakamisen periaatteista. AVI ja PRH ovat sopineet noudattavansa ns. yhden valvojan periaatetta, eli eivät enää valvo samanaikaisesti samaa ilmoitusvelvollista.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top