Tilintarkastajasta on moneksi – kuuntele radio-ohjelmasarja

Kuuntele neliosaisen sarja tilintarkastuksesta ja tilintarkastajista!

Radiokanava BusinessFM on tehnyt neliosaisen ohjelmasarjan, joka kertoo tilintarkastuksesta ja tilintarkastajista asioita, joita kaikki eivät tiedä. Kuuntele lähetykset radiosta tai netistä! Kanava kuuluu pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa taajuudella 89,7 MHz.

Jaksot ja radiolähetysten esitysajat:

Avausjaksossa vieraana on PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen. Aiheena on, mitä tilitarkastus on nyt ja mitä se on tulevaisuudessa.
Esitysajat: ke 29.8. klo 13.30 (uusinnat ke 29.8. klo 17.30 ja la 1.9. klo 18.10).
Kuuntele tästä!

Toisessa jaksossa vieraina ovat Grant Thorntonin Jussi Savio sekä Finnsonic Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Nurminen. Kohtaako tilintarkastaja ennakkoluuloja tai onko se stereotypian vanki? Entä mitä kaikkea muuta tilintarkastaja voi olla kuin vain tilintarkastaja? Vesa kertoo asiakkaan ja Jussi tilintarkastajan näkökulmasta.
Esitysajat: ke 5.9. klo 13.30 (uusinnat ke 5.9. klo 17.30 ja la 8.9. klo 18.10).
Kuuntele tästä!

Kolmannessa jaksossa vieraana on Deloitten Jukka Vattulainen. Milloin tilintarkastus on keksitty ja kenen toimesta? Lähetyksen kruunaavat mielenkiintoiset tutkimustulokset tilintarkastuksesta.
Esitysajat: ke 12.9. klo 13.30 (uusinnat ke 12.9. klo 17.30 ja la 15.9. klo 18.10).
Kuuntele tästä!

Neljännessä jaksossa juontaja Micke Alhon (vasemmalla kuvassa) vieraina ovat Paula Roima Audimat Oy:stä ja Jukka Prepula Tiliextra Oy:stä.
Miten Paula ja Jukka toimivat yrittäjän kumppanina ja neuvonantajana? Millaista on tilintarkastajan työ käytännössä?
Esitysajat: ke 19.9. klo 13.30 (uusinnat ke 19.9. klo 17.30 ja la 22.9. klo 18.10).
Kuuntele tästä!

Lisää samasta aiheesta

LCE-ISA-standardin käännös hyväksytty

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallitus hyväksyi suomenkielisen käännöksen LCE-ISA-standardista toukokuun kokouksessaan. Samalla hyväksyttiin julkaistavaan standardiin liittyvät kansalliset lisäykset. Standardia voi soveltaa välittömästi.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top