Yhdistyksen toimikuntien puheenjohtajat vahvistettu

Yhdistyksemme hallitus on hyväksynyt toimikuntien puheenjohtajavalinnat kokouksessaan 16.6.2023.

Suomen Tilintarkastajat ry:n toimikuntia ja työryhmiä koskevien yleisten periaatteiden sekä kunkin toimikunnan omien periaatteiden mukaisesti toimikunnille valitaan vuosittain puheenjohtaja sekä yksi tai useampi varapuheenjohtaja. Toimikuntien valitsemat puheenjohtajat hyväksytään yhdistyksen hallituksessa.

Toimikunnat ovat valinneet itselleen puheenjohtajat touko- ja kesäkuun kokouksissa. Hallitus hyväksyi valitut puheenjohtajat kokouksessaan 16.6.2023.

Kirjanpitotoimikunta valitsi kokouksessaan 15.5. puheenjohtajaksi Saila Lähdekorven (KPMG) ja varapuheenjohtajaksi Tuomas Honkamäen. Kirjanpitotoimikunnan tarkoitus on edistää ja kehittää hyvää tilinpäätöskäytäntöä.

JHT-toimikunta valitsi kokouksessaan 6.6. puheenjohtajaksi Esko Säilän (KPMG) ja varapuheenjohtajaksi Tiina Lindin (BDO). JHT-toimikunnan tarkoitus on edistää ja kehittää julkishallinnon hyvää tilintarkastustapaa.

Tilintarkastustoimikunta valitsi kokouksessaan 14.6. puheenjohtajaksi Tuula Minkkisen (BDO) ja varapuheenjohtajaksi Reeta Virolaisen (Deloitte). Tilintarkastustoimikunnan tarkoitus on edistää ja kehittää hyvää tilintarkastustapaa.

Tutustu toimikuntien kokoonpanoihin täältä.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top