Yhdistys onnittelee valmistuneita tilintarkastajia!

Patentti- ja rekisterihallitus on julkaissut vuoden 2022 tilintarkastajatutkintojen tulokset. Onnittelemme lämpimästi uusia HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajia!

PRH on vahvistanut vuoden 2022 tilintarkastajatutkintojen tulokset. Lämpimät onnittelut kaikille tilintarkastajatutkinnon suorittaneille! Mahtava saavutus! 

PRH:n hyväksymiä suorituksia on tänä vuonna yhteensä 131 ja osa tutkinnon läpäisseistä henkilöistä on suorittanut useamman tutkinnon. Hyväksytyt suoritukset jakautuivat tänä vuonna seuraavasti:

  • HT-tutkinnossa hyväksyttiin 73 henkilöä
  • KHT-tutkinnossa hyväksyttiin 49 henkilöä
  • JHT-tutkinnossa hyväksyttiin 9 henkilöä.

Tutkinnot suorittaneet, nimensä julkaistavaksi hyväksyneet henkilöt löytyvät PRH:n nettisivuilta.

Haluamme juhlistaa tutkinnon suorittaneita tilintarkastajia ja nostaa maljaa upealle saavutukselle! Kutsummekin kaikki valmistuneet onnittelutilaisuuteen maanantaina 19. joulukuuta Clarion Hotel Helsinkiin. Lähetämme kutsut sähköpostitse.

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi

Suomen Tilintarkastajat ry toivottaa kaikki uudet tilintarkastajat tervetulleeksi yhdistyksen jäseniksi. Yhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan jäseneduista, hyödyntämään ammatillista ohjeistustamme, osallistumaan jäsenkoulutuksiin ja jakamaan kokemuksia kollegojen kanssa.

Kaikkien joulukuun aikana jäsenhakemuksensa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Arvonta on nyt suoritettu (tammikuussa 2023) ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea!

Lue lisää jäseneduista ja liity jäseneksemme!