Tilintarkastajat – tulevaisuuden tekijöitä -video

Mikä merkitys tilintarkastuksella on yrityksille ja yhteiskunnalle? Katso ihmisläheinen video tilintarkastajista, tulevaisuuden tekijöistä!

Mikä merkitys tilintarkastuksella on yrityksille ja yhteiskunnalle? Katso ihmisläheinen video tilintarkastajista, tulevaisuuden tekijöistä!

Tilintarkastajat – Tulevaisuuden tekijöitä -video sai ensi-iltansa tilintarkastusalan
111-vuotisjuhlaseminaarissa lokakuussa 2021.

Videon kautta tuomme ihmisläheisesti tilintarkastuksen ja tilintarkastajien merkitystä esiin. Videolla esiintyvät yhdistyksemme jäsenet, tilintarkastajat Assi Lintula, Jussi Savio, Marko Paasovaara ja Sari Hakala. Videon on tuottanut Rumpu Media.

Miksi sitten on tärkeää kertoa tilintarkastuksen merkityksestä juuri videon muodossa?
– Video välittää ja herättää tunteita, ja tunteista jää meihin ihmisiin muistijälki, summaa videon tuottaja Juho Horttanainen oivallisesti.

Lisää samasta aiheesta

Rakennamme luottamusta – STwebinaari viranomaisille

Tilintarkastajilla on tärkeä rooli yhteiskunnassa luottamuksen rakentajana. STwebinaarimme ”Rakennamme luottamusta” on suunnattu erityisesti niille viranomaisille, jotka ovat työssään tekemisissä tilintarkastuksen ja muiden tilintarkastajien palveluiden ja niihin liittyvän lainsäädännön kanssa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.