Osallistu vuoden 2021 vastuullisuusraportointikilpailuun

Osallistumalla kilpailuun saat arvokasta tietoa yrityksesi vastuullisuusraportoinnin nykytasosta. Osallistu kilpailuun 3.-31.5.

Vastuullisuusraportointikilpailussa palkitaan Suomen parhaat vastuullisuusraportit. Kilpailu antaa kaikille osallistujille arvokasta tietoa yrityksen vastuullisuusraportoinnin nykytasosta ja raportoinnin parhaista käytänteistä. Kilpailussa menestyminen on raportoinnin laatuleima.

Vuodesta 1996 järjestetyn kilpailun taustalla on vaikuttava järjestäjäjoukko ja vastuullisuusraportoinnin etulinjan asiantuntemus. Kilpailuun osallistutaan itsearviointilomakkeella ja varsinaiset vastuullisuusraportit arvioi riippumaton tilintarkastajaryhmä.

Vuoden 2021 kilpailun merkitys on suurempi kuin koskaan aiemmin. Vastuullisuusraportoinnista on tullut entistä kriittisempi keino tuottaa informaatiota kaikkien organisaatioiden – niin pienten ja suurien yrityksien kuin julkisen sektorin eri toimijoiden –sidosryhmille. Lisäksi EU:lla on käynnissä vastuullisuusraportointia koskevan direktiivin ja mahdollisten standardien päivitys.

Suomen Tilintarkastajat ry on yksi kilpailun järjestäjistä.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä: