Osallistu vuoden 2022 kestävyysraportointikilpailuun!

Kestävyysraportointikilpailuun voi osallistua 2.5.–17.6.2022. Osallistumalla kilpailuun saat arvokasta tietoa yrityksesi vastuullisuusraportoinnin nykytasosta. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä itsearviointilomake.

Kestävyysraportointikilpailuun voi osallistua 2.5.–17.6.2022. Osallistumalla kilpailuun saat arvokasta tietoa yrityksesi vastuullisuusraportoinnin nykytasosta. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä itsearviointilomake.

Vuoden 2022 kestävyysraportointikilpailu on avoinna 2.5.–17.6.2022. Kilpailun tavoitteena on kehittää yritysten raportointikäytänteitä Suomessa. Kilpailun järjestämisestä vastaavat erittäin kokeneet yritysvastuun asiantuntijat. Tuomariston puheenjohtajana toimii Euroopan investointipankin Chief Sustainable Finance Advisor Eila Kreivi

Kestävyysraportointikilpailun nimi on päivitetty EU:n komission käyttämän termistön mukaisesti. Aiemmin kilpailu tunnettiin nimellä vastuullisuusraportointikilpailu.

Kilpailu on maksuton ja kaikille avoin. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä itsearviointilomake ja varsinaiset vastuullisuusraportit arvioi riippumaton tilintarkastajaryhmä. Lue lisää kilpailusta täältä!

Suomen Tilintarkastajat ry on yksi kilpailun järjestäjistä.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä:

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Yhdistyksen vuosikokous 2024

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 13. kesäkuuta 2024 Crowne Plaza Helsinki – Hesperiassa. Ennen vuosikokousta järjestetään tuttuun tapaan Jäsenpäivän koulutus.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top