STwebinaari: Kestävyysraportointi nyt – lainsäädäntö vs. käytännön työ

Kestävyysraportointidirektiivi on implementoitu kansalliseen lainsäädäntöön, mutta mitä tämä tarkoittaa käytännön työn osalta? Kuuntele webinaarin tallenteelta tuoreimmat kuulumiset ESG-kentältä!

Hanna Silvola, Hankenin kauppakorkeakoulusta, laittaa webinaarissa ESG-konkarit tiukkaan tenttiin. Ajankohtaisiin ja monen mieltä askarruttaviin ESG-kysymyksiin saamme vastauksia seuraavilta, alan parhaimmilta asiantuntijoilta:

  • Timo Kaisanlahti (Työ- ja elinkeinoministeriö / Helsingin yliopisto)
    Kaisanlahti on osallistunut kestävyysraportointidirektiivin valmisteluun ja on vastannut kansallisesta lainvalmistelusta direktiivin voimaansaattamisessa.
  • Timo Rantanen (Rauta Sustainability Services)
    Rantanen on yksi Suomen kokeneimpia vastuullisuusasiantuntijoita, joka on pitkän uransa aikana päässyt todistamaan suomalaisen yrityskentän muutoksen vastuullisuuden saralla.

Olitpa aloitteleva tai jo kokeneempi ESG-asiantuntija, tule kuulemaan kaikki tuoreimmat uutiset ESG-kentältä ja ota parhaat vinkit kestävyysraportoinnista talteen ennen kesälomille lähtöä. Ilmoittaudu nyt maksuttomaan webinaariin ja varmista paikkasi ajoissa!

Webinaarin moderaattorina toimii alan kärkinimi Hanna Silvola. Hanna toimii myös liikkeenjohdon kouluttajana ja useissa asiantuntijatehtävissä, muun muassa ESMA:ssa sekä ESG-komiteoissa.

Kestävyysraportointi nyt – lainsäädäntö vs. käytännön työ

Aika: Torstaina 6.6.2024 klo 12.15–13.00
Paikka: Vimeo-webinaari
Kenelle: Kaikille ESG:stä ja kestävyysraportoinnista kiinnostuneille

Katso webinaarin tallenne alta!

Voit esittää kysymyksiä jälkikäteen webinaarin palautekyselyn yhteydessä. Yleisimpiin kysymyksiin julkaistaan vastaukset myöhemmin ESG-Akatemian keskustelufoorumissa.

Tutustu myös:

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top