Talousaamu 2022 – tietoisku taloustoimittajille

Miltä näyttää pörssikevät 2022? Mitä Tilintarkastajabarometri paljastaa yritysten tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä? Tervetuloa kuulemaan tilintarkastajien näkemys yritysten taloustilanteesta.

Miltä näyttää pörssikevät 2022? Mitä Tilintarkastajabarometri paljastaa yritysten tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä? Tervetuloa kuulemaan tilintarkastajien näkemys yritysten taloustilanteesta.

Järjestämme tammikuussa jo perinteeksi muodostuneen taloustoimittajille tarkoitetun Talousaamu -tilaisuuden. Tilaisuudessa esitellään tuoreen Tilintarkastajabarometrin tuloksia ja huomioita sekä valotetaan ajankohtaisasioita listayhtiöiden raportoinnissa keväällä 2022. Lisäksi tarjoamme viisi vinkkiä vastuullisuusraportoinnin lukemiseen.

Pörssikevään tärkeimmistä tunnusluvuista kertomassa:

  • Sanna Alakare, toiminnanjohtaja, Suomen Tilintarkastajat ry
  • Ilkka Kujala, hallituksen pj, Suomen Tilintarkastajat ry
  • Marika Nevalainen, Deloitte
  • Tuomas Ilveskoski, KPMG

Tilintarkastajabarometri ‒ objektiivinen näkymä talouden kehitykseen

Tilintarkastajat tarkastavat vuosittain yli 100 000 yrityksen taloustiedot. Barometri tarjoaa poikkeuksellisen laajaan aineistoon pohjautuvan näkemyksen talouden tilasta ja kehityksestä. Tilintarkastajat ovat yrityksistä riippumattomia, joten barometri on objektiivinen näkymä yritysten tilaan.

Tilintarkastajabarometri toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019 ja toistamiseen vuonna 2020. Nyt jo kolmannen kerran toteutetun tilintarkastajabarometrin vastaukset on kerätty marras-joulukuun aikana. Barometria on laajennettu, ja se antaa aiempaa yksityiskohtaisemman kuvan eri toimialojen taloustilanteesta.

Lisää samasta aiheesta

STanssi-työkirjan käyttökoulutukset

STanssi-työkirjat tukevat tilintarkastajia ja heidän apulaisiaan hyvän tilintarkastustavan mukaisessa tilintarkastuksessa ja tarkastuksen dokumentoimisessa. Tule kuulemaan käyttövinkit ilmaiseen koulutukseen!

Lue lisää

Rakennamme luottamusta – STwebinaari viranomaisille

Tilintarkastajilla on tärkeä rooli yhteiskunnassa luottamuksen rakentajana. STwebinaarimme ”Rakennamme luottamusta” on suunnattu erityisesti niille viranomaisille, jotka ovat työssään tekemisissä tilintarkastuksen ja muiden tilintarkastajien palveluiden ja niihin liittyvän lainsäädännön kanssa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top