Business Finlandin rahoittamien projektien raportointi yksinkertaistuu

Business Finlandin rahoittamien projektien raportointia on uudistettu. Jatkossa yritysten tutkimus- ja kehittämistoiminnan projektit raportoidaan uudella palvelulla de minimis -projektien lisäksi.

Asiointipalvelussa samalle raportille sisältyvät sekä projektin sisältö että kustannukset. Kustannusten raportoinnin ohjeita on parannettu, ja palvelu edellyttää asiakasta mm. liittämään ensimmäiseen väliraporttiin projektikirjanpidon ja työajanseurannan kuvauksen.

Tilintarkastajien on mahdollista saada käyttöoikeudet asiointipalveluun, johon on koottu kaikki projektia koskeva relevantti kirjeenvaihto, mukaan lukien rahoituspäätös. Tilintarkastaja myös lähettää oman tarkastusraporttinsa asiointipalvelun kautta. Kun rahoituksen saaja on lähettänyt oman raportointinsa, Business Finland voi avata projektin asiointipalvelun uudelleen tilintarkastajan tarkastusraportin lähettämistä varten.

Lisätietoja asiointipalvelusta antaa Senior director Anne Kleemola p. +358 29 50 55653, anne.kleemola@businessfinland.fi