Haemme juristia

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toimimaan laaja-alaisesti juridiikan asiantuntijana? Sytytkö siitä että pääset perehtymään myös uuteen, valmisteilla olevaan sääntelyyn ja saat olla vaikuttamassa sen sisältöön?

Etsimme kollegaksemme vakituiseen työsuhteeseen monipuolisista tehtävistä innostuvaa

JURISTIA

Tilintarkastajien edunvalvojana tärkeä osa työtäsi on vaikuttaa proaktiivisesti tilintarkastusalan sääntelyyn ja muihin hankkeisiin. Hyödynnät juridista osaamistasi antaessasi ohjeistusta sekä viestiessäsi jäsenillemme lainsäädännöstä, viranomaismääräyksistä ja niissä tapahtuneista muutoksista. Olet luomassa toimialan tulevaisuutta ja edistät kanssamme kestävää liiketoimintaa. Rakennamme luottamusta – yhdessä.

Voit olla yrityslainsäädännön konkari tai vasta työurasi alussa oleva juristi. Luemme eduksesi kokemuksen lainsäädäntötyöstä sekä poliittisesta vaikuttamisesta.

Toimit luontevasti itsenäisenä ja oma-aloitteisena asiantuntijana kuitenkin tiiviissä yhteistyössä kollegojen ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Nautit myös projektipäällikön roolista erilaisten työryhmien tai kehityshankkeiden vetäjänä. Muiden asiantuntijoidemme tavoin olet sujuva viestijä ja osallistut aktiivisesti jäsen- ja sidosryhmäviestintäämme. Työskentelet pääosin suomeksi, kansainvälisten kollegojen kanssa englanniksi. Työssäsi auttaa, jos tulet toimeen englannin- ja ruotsinkielisten juridisten aineistojen kanssa.

Odotamme sinulta

 • paloa työskennellä erityisesti yhteisölainsäädännön parissa ja uteliaisuutta perehtyä välillä muidenkin alojen sääntelyyn
 • intoa paneutua sääntelyn valmisteluun ja toisaalta selkeyttä ja pitkäjänteisyyttä ohjeistaa sääntelyn soveltamisessa
 • kiinnostusta vaikuttaa ja toimia vaikuttajana osana vaikuttamis- ja edunvalvontatiimiämme
 • halua ja kykyä viestiä työstäsi ymmärrettävästi suullisesti esimerkiksi erilaisissa koulutustilaisuuksissa sekä kirjallisesti eri kanavissa
 • hyviä projektinjohtamistaitoja ja innostusta työryhmätyöskentelyyn
 • valmiutta ottaa haltuun myös organisaation sisäisiä juridisia kysymyksiä ja avustaa niissä työkavereita
 • mielenkiintoa tilintarkastajia ja tilintarkastustoimialaa kohtaan

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän työkentän, jossa pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti sekä kehittymään edelleen asiantuntijana ja vaikuttajana
 • joustavan työyhteisön, jossa sinulla on hyvät vaikutusmahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • tueksesi laajan tilintarkastusalan ammattilaisista ja sidosryhmistä koostuvan verkoston Suomessa ja kansainvälisesti

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sanna Alakare p. 050 536 7207. Parhaiten saat Sannan kiinni maanantaina 7. marraskuuta klo 16–17, perjantaina 11. marraskuuta klo 8.30–9.30 ja torstaina 24. marraskuuta klo 15.30–17.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi viimeistään sunnuntaina 27. marraskuuta sähköpostilla osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi.