Haemme viestinnän ja vaikuttamisen päällikköä

Kiinnostaako työ monipuolisten viestinnän tehtävien parissa? Onko vaikuttajaviestintä vahvuusalaasi ja hallitset sen ulottuvuudet? Liity iloiseen ja ketterään työporukkaamme ja hae nyt!

Haemme Suomen Tilintarkastajat ry:lle viestinnän ja vaikuttamisen päällikköä. Etsimme iloiseen ja välittömään joukkoomme kollegaa vahvistamaan viestinnän ja vaikuttamisen kenttää.

Vastaat yhdistyksen viestinnästä ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa. Osallistut monipuolisesti viestinnän suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen työskennellen tiiviisti yhdessä viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelet ja toteutat viestintää etenkin sidosryhmille ja yhteiskunnallisille vaikuttajille sekä vastaat sidosryhmäsuhteista. Olet toiminnanjohtajan tuki vaikuttamistyössämme, jota teemme asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi vastuullisuuskysymysten parissa. 

Olemme pieni ja tiivis työyhteisö ja teemme tiivistä yhteistyötä myös jäsentemme kanssa mm. eri työryhmissä. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja olemaan mukana kehittämässä toimintaamme. Meille hyvä yhteishenki ja viihtyisä työilmapiiri on todella tärkeää. Toivommekin, että löytämämme viestinnän vahvistus on ulospäinsuuntautunut ja luo osaltaan mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Odotamme sinulta:
  • Monipuolista kokemusta erilaisten viestinnän tehtävien hoitamisesta
  • Kykyä strategiseen ajatteluun
  • Kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja median kanssa toimimisesta
  • Ymmärrystä nykyaikaisista viestintävälineistä ja -kanavista sekä median toiminnasta 
  • Poliittisen päätöksenteon tuntemusta
  • Erinomaista kirjallista ilmaisua eri kanavissa sekä halua viestiä suullisesti työstämme ymmärrettävästi, esimerkiksi erilaisissa tilaisuuksissamme
  • Suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista, ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi
  • Positiivista asennetta ja yhteistyökykyisyyttä

Kykenet ottamaan itsenäisesti haltuun viestinnän ja vaikuttamisen kokonaisuuden. Olet kuitenkin tiimihenkinen ja sinulla on intoa kannustaa kollegoitasi kehittymään viestinnän ja vaikuttamisen osaajina. Työhön soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksesi. Osaat katsoa ja laatia isoja linjoja, mutta olet valmis työskentelemään arkisissakin tehtävissä. Sinun ei tarvitse välttämättä olla substanssin syväosaaja. Eduksesi on, jos olet ehtinyt luoda yhteyksiä yhteiskunnallisiin päättäjiin, mediaan ja elinkeinoelämään.

Tule meille tekemään toiminnastamme entistäkin vaikuttavampaa ja herättämään sidosryhmien kiinnostus tilintarkastusalaan. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimithan siis ripeästi!

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi viimeistään maanantaina 3.4.2023 osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi.

Lisätietoja viestinnän kokonaisuudesta antaa viestinnän asiantuntija Henna Ristikangas, p. 050 351 6608 ma 20.3. klo 14.30–15.30 ja ke 29.3. klo 9–10, ja vaikuttamistyöstä toiminnanjohtaja Sanna Alakare, p. 050 536 7207 ti 21.3. klo 8.30–9.30 ja ma 27.3. klo 15.30–17.30.

Ketä me olemme? Tutustu yhdistykseemme ja toimintaamme!

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme läheistä yhteistyötä jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top