Haemme viestinnän ja vaikuttamisen päällikköä

Kiinnostaako työ monipuolisten viestinnän tehtävien parissa? Onko vaikuttajaviestintä vahvuusalaasi ja hallitset sen ulottuvuudet? Liity iloiseen ja ketterään työporukkaamme ja hae nyt!

Haemme Suomen Tilintarkastajat ry:lle viestinnän ja vaikuttamisen päällikköä. Etsimme iloiseen ja välittömään joukkoomme kollegaa vahvistamaan viestinnän ja vaikuttamisen kenttää.

Vastaat yhdistyksen viestinnästä ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa. Osallistut monipuolisesti viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen työskennellen tiiviisti yhdessä viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelet ja toteutat viestintää etenkin sidosryhmille ja yhteiskunnallisille vaikuttajille sekä vastaat sidosryhmäsuhteista. Olet toiminnanjohtajan tuki vaikuttamistyössämme, jota teemme asiantuntijoidemme kanssa esimerkiksi vastuullisuuskysymysten parissa. 

Olemme pieni ja tiivis työyhteisö ja teemme tiivistä yhteistyötä myös jäsentemme kanssa mm. eri työryhmissä. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja olemaan mukana kehittämässä toimintaamme. Meille hyvä yhteishenki ja viihtyisä työilmapiiri on todella tärkeää. Toivommekin, että löytämämme viestinnän vahvistus on avoin, ulospäinsuuntautunut ja luo osaltaan mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja median kanssa toimimisesta 
  • Poliittisen päätöksenteon tuntemusta  
  • Ymmärrystä nykyaikaisista viestintävälineistä ja -kanavista sekä median toiminnasta  
  • Monipuolista kokemusta erilaisten viestinnän tehtävien hoitamisesta 
  • Erinomaista kirjoitustaitoa 
  • Suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi. 
  • Ulospäinsuuntautuneisuutta, kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti 

Tehtävään valittu henkilö tulee vastaamaan yhteiskunta- ja mediasuhteiden hoitamisesta sekä viestinnän kokonaisuudesta ja sen koordinoinnista. Olet asiantuntijoidemme tukena viestintä- ja vaikuttamistyössä sekä mahdollistat yhdistyksen yhteiskunnallisen vaikuttamisen.  Sinulla on ehkä soveltuva korkeakoulututkinto. Tärkeintä on kuitenkin, että vaikuttajaviestintä on vahvuutesi ja hallitset myös muut päivittäisviestinnän tehtävät. Sinun ei tarvitse välttämättä olla substanssin syväosaaja. Olet ehtinyt luoda yhteyksiä yhteiskunnallisiin päättäjiin, mediaan ja elinkeinoelämään.

Tule meille tekemään toiminnastamme entistäkin vaikuttavampaa ja herättämään sidosryhmien kiinnostus tilintarkastusalaan. Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimithan siis ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antavat: viestinnän kokonaisuudesta viestinnän asiantuntija Henna Ristikangas p. 050 351 6608 (ti 11.1. klo 14.30–15.30 ja ma 17.1. klo 9–10) ja vaikuttamistyöstä toiminnanjohtaja Sanna Alakare p. 050 5367207 (ti 11.1. klo 9.30–10.30 ja ke 12.1. klo 15.30–17).

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 23.1.2022 osoitteeseen sanna.alakare@tilintarkastajat.fi

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastusalan suomalainen etujärjestö. Jäsenemme ovat yksityisellä ja julkisella sektorilla toimivia tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia. Työmme keskittyy edunvalvontaan, jäsenistön ammatilliseen ohjeistamiseen sekä tilintarkastusalan tunnetuksi tekemiseen. Teemme läheistä yhteistyötä jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.