IFAC ja IAASB julkaisivat LCE-standardiluonnosta koskevan kyselyn

Kansainvälisiä tilintarkastusalan standardeja julkaiseva IFAC ja standardeja laativa IAASB ovat julkaisseet LCE-standardiluonnosta koskevan kyselyn kaikille tilintarkastuksen sidosryhmille.

Kansainvälisiä tilintarkastusalan standardeja julkaiseva IFAC ja standardeja laativa IAASB ovat julkaisseet kyselyn koskien heinäkuussa 2021 julkaistua ISA for LCE -standardiluonnosta. Tilintarkastajat ja muut tilintarkastuksen sidosryhmät voivat halutessaan kommentoida luonnosta anonyymisti vastaamalla kyselyyn. Kysely on auki 14.1.2022 saakka.

Standardiluonnosta voi myös kommentoida kirjallisesti 31.1.2022 saakka. Kommentit julkaistaan IAASB:n verkkosivuilla.

IAASB analysoi kyselyn vastauksia samalla kun se käy läpi standardiluonnokseen saadut kirjalliset kommentit. Kaikki annetut vastaukset ja kommentit auttavat IAASB:ta muokkaamaan lopullista standardia.

Lisää samasta aiheesta

ISA 240 -standardi uudistuu – luonnos julkaistu

Kansainvälinen tilintarkastusstandardi ISA 240 Väärinkäytöksiin liittyvät tilintarkastajan velvollisuudet tilintarkastuksessa uudistuu. IAASB on julkaissut luonnoksen uudistetusta standardista sidosryhmien kommentoitavaksi. Kommentointiaikaa on 5.6.2024 saakka.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top