Koulutusta, kollegoita ja keskusteluja – Kesäpäivät keräsi tilintarkastajat Tampereelle 

Vuoden suurin ja monipuolisin jäsentapahtumamme Kesäpäivät järjestettiin 23.–25. elokuuta Tampereella, Hotelli Ilveksessä. Paikan päälle Tampereelle saapui runsas joukko tilintarkastajia ja muita talouden ammattilaisia seuraamaan kaksipäiväisiä koulutuksia ja nauttimaan yhdessäolosta.

Kirjoittaja: Henna Ristikangas | Kuvat: Riitta Laine, Henna Ristikangas

Kesäpäivät on vuosittain järjestettävä jäsentapahtuma, jonka pääosassa ovat kaksi päivää kestävät koulutukset. Tapahtuma käynnistyy koulutusta edeltävänä päivänä golfkilpailulla. Tänä vuonna kilpailemaan pääsi myös minigolfin merkeissä. Pelien parhaat palkittiin keskiviikon golfillallisella. 

Kesäpäiviin kuuluu tilintarkastajien koulutusta, luentoja ja keskustelua alan ajankohtaisista uutisista ja aiheista. Paikan päälle koulutusta saapui seuraamaan noin 160 jäsentä ja etäyhteydellä tilaisuutta seurasi reilut 50.

Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia, nähdä kollegoja ja verkostoitua alan muiden osaajien kanssa. Koulutuspäivien aikana kuultiin monia, mielenkiintoisia esityksiä ja keskustelua jatkettiin ahkerasti myös tauoilla. Puheenvuorot keräsivät osallistujilta kiitoksia, ja erityisesti torstain laaduntarkastuspaneelin case-tarinat herättivät runsaasti kiinnostusta.

Koulutusten lisäksi Kesäpäiviin kuuluu olennaisesti myös rento yhdessä olo, hyvä ruoka ja juoma sekä juhlaillallinen viihdyttävän ohjelman kera. Tänä vuonna päästiin nauramaan vatsat kipeäksi koomikko, imitaattori Jukka Laaksosen loistoshow’lla ja heitettiin korkkarit kattoon sekä solmiot narikkaan bilebändi Gebardin tahdissa.  

Hyvä tunnelma saa palamaan vuodesta toiseen 

Tänäkin vuonna tapahtumassa mukana oli niin ensikertalaisia kuin Kesäpäivien konkarikävijöitäkin. Haastattelujen ja kommenttien perusteella etenkin ensikertalaiset olivat saapuneet tapahtumaan muiden kollegojen kehujen pohjalta.  

Kesäpäivillä ensimmäistä kertaa vieraillut, viime joulukuussa HT-kirjaimet saanut, Mirinda Ahlqvist kertoi myös kollegojen kiitoksien olleen yksi syy, miksi hän kiinnostui tapahtumasta. 

”Tulin Kesäpäiville alun perin oikeastaan verkostoitumaan. Olin muutama kuukausi sitten [Suomen Tilintarkastajat ry:n] jäsenpäivillä, missä tapasin ihmisiä, jotka ovat käyneet Kesäpäivillä. Siellä kannustettiin lähtemään ja kerrottiin hyvästä porukasta, hyvästä hengestä ja hyvästä meiningistä, niin pitihän se tulla katsomaan!” 

Kesäpäivillä tänä vuonna paneelissakin esiintynyt Christian Klemetti, SYS Audit Oyltä kertoi olleensa Kesäpäivillä ensimmäistä kertaa mukana jo 2010. Ensimmäisen kerran hänet mukaan houkutteli koulutustarjonta, mutta sittemmin tapahtuma on vaihtunut verkostoitumiseen ja kollegoiden tapaamiseen. SYS Auditin osakas Christian haluaa myös toimia esimerkkinä muille yhteisönsä työntekijöille.  

”Toimitaan esimerkin voimalla, johdetaan edestä, jotta saadaan meidän yhteisöstämme mahdollisimman paljon porukkaa tulemaan mukaan.” 

Käy katsomassa lisää Kesäpäivien kuvia ja tunnelmia yhdistyksen Instagram-tilin kohokohdista.

Kesäpäivien tallenne on nyt myynnissä. Tutustu koulutuspäivien sisältöön ja osta tallenne ST-Akatemian verkkosivuilta.

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Vuoden 2024 opiskelija-apurahat on jaettu 

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänäkin vuonna apurahahakemuksia saatiin runsaasti eri korkeakouluista. Monipuolisten ja ajankohtaisten tutkimusaiheiden joukosta valittiin viisi apurahansaajaa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top