PRH:n Tutkinta-asioiden vuosiraportti 2018

PRH:n tilintarkastusvalvonta käsitteli tilintarkastajien ja tilintarkastusyhteisöjen toimintaa koskevia tutkinta-asioita 46 tapauksen verran vuonna 2018.

PRH:n tilintarkastusvalvonnan Tutkinta-asioiden vuosiraportti kuvaa tutkinta-asioiden kehityksen ja muutokset vuoden 2018 aikana.

PRH:n tilintarkastusvalvonta käsitteli tilintarkastajien ja tilintarkastusyhteisöjen toimintaa koskevia tutkinta-asioita 46 tapauksen verran vuonna 2018. Tilintarkastuslautakunta käsitteli näistä tutkinta-asioista seuraamusten määräämiseksi yli puolet. Tutkinta-asiana selvitetään pääasiassa kirjallisen aineiston perusteella, onko tilintarkastajan toiminta ollut tilintarkastuslain ja hyvän tilintarkastustavan mukaista.

Mitä raportti piti sisällään?

Lue PRH:n sivuilta lisää >

Tutustu PRH:n vuosiraporttiin >

Lisää samasta aiheesta

Tilintarkastajat ja AVIn rahanpesun valvontarekisteri

Aluehallintoviraston (AVI) tulkinta rahanpesulaista on jälleen muuttunut. Virasto on sopinut yhdessä PRH:n kanssa valvontavastuun jakamisen periaatteista. AVI ja PRH ovat sopineet noudattavansa ns. yhden valvojan periaatetta, eli eivät enää valvo samanaikaisesti samaa ilmoitusvelvollista.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top