Tilintarkastuksen ja arvioinnin symposium Tampereella

Symposium kokoaa jälleen yhteen tilintarkastusalan toimijat ja tutkijat ajankohtaisten teemojen pariin. Tampereen yliopisto järjestää symposiumin tänä vuonna 19.-20.8.2021.

Symposium kokoaa jälleen yhteen tilintarkastusalan toimijat ja tutkijat ajankohtaisten teemojen pariin. Tampereen yliopisto järjestää symposiumin tänä vuonna 19.-20.8.2021.

Tilintarkastuksen ja arvioinnin symposium kokoaa joka toinen vuosi yhteen julkisen ja yksityisen sektorin tarkastus- ja arviointialan ammattilaiset sekä alan tutkijat ajankohtaisten teemojen pariin. Tampereen yliopisto järjestää symposiumin tänä vuonna 19.-20.8.2021. Symposium jakaantuu kaikille yhteiseen osuuteen ajankohtaisista teemoista sekä tilintarkastuksen ja arvioinnin omiin sessioihin.

Teemoina tänä vuonna mm. tuloksellisuustarkastus ja VTV, omistajaohjaus valtio- ja kuntasektorilla, tilintarkastusvalvonnan kehitys, Covid-19 ja jatkuvuuden tarkastus, velkojiensuoja ja tarkastus ja kunnallisen tilintarkastuksen kehittäminen. Vastuullisuusraporttien varmentamisesta tapahtumassa on puhumassa Ingalill Aspholm Suomen Tilintarkastajat ry:ltä.

Huom: Symposiumissa julkaistaan Tarkastus, arviointi ja valvonta murroksessa -kirja. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan n. 300 sivuinen pdf-kirja ennen symposiumia.

Käythän tutustumassa symposiumin monipuoliseen ohjelmaan, em. kirjan sisältöön ja asiantuntevaan puhujakaartiin tapahtuman nettisivuilta.

Ilmoittaudu symposiumiin 12.8.2021 mennessä.

Lisää samasta aiheesta

Tilintarkastajat ja AVIn rahanpesun valvontarekisteri

Aluehallintoviraston (AVI) tulkinta rahanpesulaista on jälleen muuttunut. Virasto on sopinut yhdessä PRH:n kanssa valvontavastuun jakamisen periaatteista. AVI ja PRH ovat sopineet noudattavansa ns. yhden valvojan periaatetta, eli eivät enää valvo samanaikaisesti samaa ilmoitusvelvollista.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top