Vastaa kyselyyn: Kuntien lakisääteisten valtionosuuksien tilintarkastus

Pro gradu- tutkielmassa kartoitetaan kuntien lakisääteisten valtionosuuksien tilintarkastuksen nykytilaa suomalaisissa kunnissa ja kaupungeissa. Vastaa kyselyyn 21.1.2022 mennessä.

Pro gradu- tutkielmassa kartoitetaan kuntien lakisääteisten valtionosuuksien tilintarkastuksen nykytilaa suomalaisissa kunnissa ja kaupungeissa. Vastaa kyselyyn 21.1.2022 mennessä.

Kirjoittaja: Sanni Nyyssönen

Sanni Nyyssönen Tampereen yliopistosta tekee pro gradu-tutkielmaa kuntien lakisääteisten valtionosuuksien tilintarkastuksesta. Tutkielman tarkoituksena on kartoittaa sitä, kuinka lakisääteisten valtionosuuksien tilintarkastusta toteutetaan käytännön tilintarkastustyössä ja kuinka käytännön tilintarkastuskokemukset suhteutuvat osaksi valtionosuuksien tarkastukselle asetettuja vaatimuksia.

Vastaa kyselyyn ja osallistu tutkimukseen

Kysely on suunnattu kuntien tilintarkastajille sekä avustaville tilintarkastajille, jotka ovat vastanneet valtionosuuksien tarkastuksen kokonaisuudesta jossakin kuntatoimeksiannossa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia ja kyselyyn vastataan suomeksi. Kaikkia vastauksia käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti. Vastauksia käytetään vain tähän tutkimukseen.

Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vaan tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää lakisääteisten valtionosuuksien tarkastuksen todellista nykytilaa suomalaisissa kunnissa.

Lisätietoja tutkimuksesta:

Sanni Nyyssönen
sanni.nyyssonen@tuni.fi

Lisää samasta aiheesta

Tilintarkastajat ja AVIn rahanpesun valvontarekisteri

Aluehallintoviraston (AVI) tulkinta rahanpesulaista on jälleen muuttunut. Virasto on sopinut yhdessä PRH:n kanssa valvontavastuun jakamisen periaatteista. AVI ja PRH ovat sopineet noudattavansa ns. yhden valvojan periaatetta, eli eivät enää valvo samanaikaisesti samaa ilmoitusvelvollista.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top