Vastaa kyselyyn: Tilintarkastajien tietoisuus lohkoketjun vaikutuksista

Opinnäytetyössä kartoitetaan tilintarkastajien tietämystä lohkoketjujen vaikutuksista kirjanpitoon ja tilintarkastukseen. Vastaa kyselyyn 3.9. mennessä!

Opinnäytetyössä kartoitetaan tilintarkastajien tietämystä lohkoketjujen vaikutuksista kirjanpitoon ja tilintarkastukseen. Vastaa kyselyyn 3.9. mennessä!

Kirjoittaja: Minttu Sallinen | Kuva: Vesa Sammalisto

Natalie Nguyen tekee opinnäytetyötään ”Auditors’ awareness about the application of blockchain in audit” Vaasan ammattikorkeakoulussa. Tutkimuksen tarkoituksena on analysoida suomalaisten tilintarkastajien tietoisuutta, mielipiteitä ja odotuksia lohkoketjujen vaikutuksista kirjanpitoon ja tilintarkastukseen.

Vastaa kyselyyn ja osallistu tutkimukseen

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia ja vastata voi joko suomeksi tai englanniksi. Kaikkia vastauksia käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti. Vastauksia käytetään vain tähän tutkimukseen. 

Kysely ei ole tietokilpailu tai testi, joten oikeita tai vääriä vastauksia ei ole. Tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää, millä tasolla tilintarkastajat ymmärtävät lohkoketjuja ja niiden soveltamista tilintarkastukseen.

Lisätietoja tutkimuksesta:
Natalie Nguyen
sanathanguyen@gmail.com tai e1601091@edu.vamk.fi

Lisää samasta aiheesta

Tilinpäätösmerkintä saattaa tulevaisuudessa jäädä pois

Tilinpäätösmerkintä voidaan tulevaisuudessa jättää tekemättä, jos pystytään muulla tavoin luotettavasti yksilöimään se tilinpäätös, josta tilintarkastuskertomus on annettu. Muutos liittyy tilinpäätösten digitalisoitumiseen. Siitä, mikä on riittävän luotettava tapa, ei ole vielä annettu ohjeistusta.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top