LCE-ISA-standardi julkaistu verkkokirjana

Kansainvälinen tilintarkastusstandardi yksinkertaisten yhteisöjen tilintarkastuksiin (LCE-ISA-standardi) -verkkokirja on julkaistu ST-verkkopalvelussa tuotteen tilaajien ja jäsentemme käyttöön. Painettu kirja toimitetaan tilaajille elokuussa.

Olemme julkaisseet uuden kansainvälisen tilintarkastusstandardin yksinkertaisten yhteisöjen tilintarkastuksiin (LCE-ISA-standardi) ST-verkkopalvelussamme. Jäsenemme löytävät verkkokirjan ”Jäsenetu | Perusosa” -nimisestä verkkokirjahyllystään. Painettu kirja valmistuu kesällä ja se postitetaan elokuussa niille, jotka ovat sen tilanneet.

LCE-ISA-standardi-julkaisusta löytyy suomenkielinen käännös IAASB:n antamasta standardista, standardin soveltamista täsmentävät kansalliset lisäykset ja standardista aiheutuvat mukauttavat muutokset muihin standardeihin. Standardi löytyy ST-verkkopalvelusta. 

Lue ja opiskele aiheesta lisää:  

Lisää samasta aiheesta

LCE-ISA-standardin käännös hyväksytty

Suomen Tilintarkastajat ry:n hallitus hyväksyi suomenkielisen käännöksen LCE-ISA-standardista toukokuun kokouksessaan. Samalla hyväksyttiin julkaistavaan standardiin liittyvät kansalliset lisäykset. Standardia voi soveltaa välittömästi.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top