Vuoden 2021 opiskelija-apurahat on myönnetty

Suomen Tilintarkastajat ry:n rahasto tukee korkeakouluopiskelijoita myöntämällä apurahoja tilintarkastusalan koulutus- ja tutkimustoimintaan. Tänä vuonna kannustinapurahoja jaettiin viisi kappaletta.

Suomen Tilintarkastajat ry:n rahasto tukee korkeakouluopiskelijoita myöntämällä apurahoja tilintarkastusalan koulutus- ja tutkimustoimintaan. Tänä vuonna kannustinapurahoja jaettiin viisi kappaletta.

Kirjoittaja: Henna Ristikangas

Apurahahakemuksia tuli määräpäivään 16.4.2021 mennessä 19 kappaletta. Kriteereinä apurahahakemusten arvioinnissa olivat erityisesti tutkielman aiheen ajankohtaisuus ja relevanttius yhdistyksen painopistealueiden näkökulmasta.

 Apuraha (750 euroa) jaettiin tänä vuonna seuraavasti: 

  • Elina MelkkoKoronaviruspandemian vaikutukset toiminnan jatkuvuuden arviointiin ja raportointiin tilintarkastajien näkökulmasta. Tampereen yliopisto.  
  • Pauliina SalmelaTilintarkastajan rikosoikeudellisen vastuun toteutuminen Suomessa. Turun yliopisto.  
  • Eila PajunenPienen tilintarkastusyhteisön laadun kehittäminen. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.  

Suomen Tilintarkastajat ry onnittelee lämpimästi apurahan saaneita!

Suomen Tilintarkastajat ry:n koulutusrahasto on perustettu vuonna 1986 tilintarkastustoimisto Oy Widenius, Sederholm & Someri Ab:n (nykyinen KPMG) 60-vuotismerkkipäivän kunniaksi tehtyjen lahjoitusten pohjalta. Tavoitteena on tehdä tilintarkastusalan tutkimusta ja koulutustoimintaa tutuksi myös laajemmalle yleisölle.

Tutustu apurahahakuun >

Jaa artikkeli

Lisää samasta aiheesta

Vuoden 2024 opiskelija-apurahat on jaettu 

Myönnämme vuosittain apurahoja tilintarkastusta opiskeleville tai tilintarkastusalaa tutkiville. Tänäkin vuonna apurahahakemuksia saatiin runsaasti eri korkeakouluista. Monipuolisten ja ajankohtaisten tutkimusaiheiden joukosta valittiin viisi apurahansaajaa.

Lue lisää

ST-Akatemian tuotteet ja palvelut

Tytäryhtiömme ST-Akatemia tarjoaa kattavimman valikoiman koulutuksia ja julkaisuja taloudellisen raportoinnin ja yritysverotuksen muuttuviin tietovaatimuksiin.

Scroll to Top